Antena Căutare

Gigi Becali - in spatele gratiilor, in fata camerei! Patronul Stelei, filmat de doi detinuti la Jilava

Gigi Becali reuseste sa ramana in atentia publicului chiar si din spatele gratiilor. Scrisorile catre angajatii de la Steaua au fost inlocuite de o filmare din interiorul inchisorii

1.500 de euro! Atat spun unele voci ca ar fi costat imaginile cu Gigi Becali in spatele gratiilor. Finantatorul Stelei discuta cu alti detinuti si nu rateaza o sedinta de masaj, asa cum era obisnuit si in realitate.

Numai ca filmarea, chiar daca nu este una compromitatoare, n-a fost pe placul fostului europarlamentar, care ar fi fost dispus s-o cumpere inainte de a ajunge sa fie vazuta de intreaga familie. Este bine cunoscut ca Becali le-a interzis mamei, sotiei si fetelor sale sa-l viziteze atat timp cat este la inchisoare.

Fara sa aiba un raspuns pentru prezenta telefoanelor mobile in incinta penitenciarului, conducerea de la Jilava a anuntat ca i-a sanctionat deja pe detinutii care se fac vinovati pentru inregistrarea de tip paparazzi: regimul semideschis s-a transformat intr-unul inchis, acestia fiind sanctionati si cu reducerea numarului de pachete primite.

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro

Transbucegi s-a surpat inainte de a fi inaugurat... Accident GRAV in Ungaria: Trei romani au murit si alti 18 sunt raniti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x