Căutare Live

Imagine de zile mari! Gimnasta Larisa Iordache, polițist de profesie, a ieșit pe stradă să-și ajute colegii, din cauza lipsei de personal

Fosta gimastă Larisa Iordache s-a alăturat polițiștilor care ies zilele aceastea pe străzi, pentru a se asigura că sunt respectate măsurile impuse de autorități, menite să stopeze răspândirea coronavirusului. Larisa este legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea MAI, motiv pentru care a îmbrăcat uniforma de polițist.

Gimnasta Larisa Iordache, în uniformă de polițistă

Instagram

Imaginea cu Larisa Iordache face înconjurul internetului. Fosta sportivă poartă o mască de protecție pe față și face parte dintr-un echipaj al Poliției Române, însărcinat cu verificarea cetățenilor care ies pe stradă în perioada stării de urgență.

"Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de poliție pentru o perioada, din cauza lipsei de personal.
Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada această dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol.
Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru.
Așa că eu va rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!"
, a scris Larisa pe contul său de Instagram, unde a postat fotografia.

Citește și:

Ce prevede Ordonanța Militară nr.8 Ministrul Agriculturii, anunț de ultimă oră: ”Vom include obligativitatea deschiderii piețelor!”

Cine este Larisa Iordache?

Imagine de zile mari! Gimnasta Larisa Iordache, polițist de profesie, a ieșit pe stradă să-și ajute colegii, din cauza lipsei de personal

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând cu februarie 2019, Larisa se antrenează alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Observator Update, 9 aprilie, ora 12:00: Bugetarii vor lucra 15 zile și alte 15 vor sta acsă...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri