Antena Căutare

Video! O mămică a vrut să-și păcălească băiețelul cu un "altfel" de cadou, însă reacția micuțului a cucerit milioane de inimi

O mamă a dorit să-i facă o glumă fiului ei, oferindu-i un cadou manual (o felicitare), însă fiul său a avut o reacție total neașteptată!

Câți copii ar mai face asta? O mamă a vrut să-și păcălească băiețelul oferindu-i o felicitare făcută manual de ziua lui! Reacția micuțului la primirea cadoului a topit inimile a milioane de oameni!

O mamă a dorit să-i facă o glumă fiului ei, oferindu-i un cadou manual (o felicitare), însă fiul său a avut o reacție total neașteptată!

Atunci când copiii încep să deseneze și să învețe să scrie, este ceva normal ca ei să ofere părinților daruri lucrate manual, precum o felicitare scrisă cu puține cuvinte și litere de tipar precum "Tati și cu mine" sau "Te iubesc mami" sau anumite felicitări lucrate manual la școală cu semințe sau paie.

Părinții păstrează aceste creații, le lipesc pe frigider sau le așează într-o ramă deasupra biroului unde lucrează, tocmai pentru a le vedea zilnic și pentru a se bucura de micul gest de dragoste al copiilor.

În general, cadourile funcționează invers la copii. Cei mici sunt atrași de lucruri cumpărate, jucării și tot ce este mai atractiv, nedând importanță cadourilor făcute manual.
O excepție face micuțul din imagine, a cărei mamă a dorit să-i testeze reacția copilului atunci când primește o felicitare lipită cu orez, din partea mamei.

Mama a înregistrat momentul în care îi dă felicitarea fiului ei, reacția lui fiind neașteptată pentru ea. În imaginile video, femeia este auzită spunând copilului că are un cadou pentru el. Băiatul râde și închide ochii, ca și cum nu ar crede ce-i spune mama.

Mama lui îi cere să închidă ochii. Ea întinde hârtia și când o vede, băiatul face o față surprinsă. Se poate vedea o mână trasată cu verde, plină cu orez și cuvinte roșii și negre în jos.
Băiețelul începe să citească cu voce tare urările mamei sale: "Ești cel mai bun fiu din lume, te iubesc mult, Pelon, te ador din tot sufletul, ești cel mai puternic băiețel din această lume".
După ce a citit aceste declarații emoționante, micuțul a lăsat foaia din mână și a izbucnit în lacrimi.

Mama, profund emoționată, i-a explicat băiețelului că a fost o glumă, oferindu-i ulterior cadoul real "aici este dinozaurul tău preferat".

Micuțul a început să plângă de emoții, și-a îmbrățișat mama, iar apoi jucăria.
Câți copii credeți că mai apreciază astăzi o felicitare din partea părinților! Acest băiețel merită toate aprecierile noastre!

Vezi imaginile emoționante care au făcut înconjurul lumii:

Carambol la Constanța! Trei mașini s-au izbit violent: Sunt cel puțin cinci victime... Îl recunoaște cineva? Bărbatul din imagini a furat bijuterii în valoare de 140.000 de lei dintr-un magazin din Ploiești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x