Antena Căutare

Goana lui Mario Iorgulescu, surprinsă de o cameră de supraveghere! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Video

Goana lui Mario Iorgulescu pe Șoseaua Chirilei a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Tânărul pe care l-a lovit frontal nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Goana lui Mario Iorgulescu pe Șoseaua Chirilei a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Tânărul pe care l-a lovit frontal nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Bolidul condus de Mario Iorgulescu a zburat efectiv pe Şoseaua Chitilei, fără să ţină cont de semnele de circulaţie.

Mario Iorgulescu a pierdut controlul noii sale mașini, un Aston Martin DBS, și a pătruns pe contrasens, spulberând un alt autoturism condus de un alt tânăr care, în urma accidentului, a murit.

Bărbatul care a murit, Dany Vicol, era singur din mașină și se întorcea de la un priveghi. Un prieten de-ai lui îl urma îndeaproape, dintr-un alt autoturism.

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă a fost deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu și-a revenit din comă, luni, rămânând la Terapie Intensivă. Pe numele lui a fost întocmit un dosar de ucidere din culpă. Va fi audiat și într-un dosar în care fusese achitat.

Prima zi de școală, din altă perspectivă: „Și? Azi, de ziua frumuseții, ați aruncat banii pe flori la coșul de gunoi și ... Trupurile românilor ucişi în Afganistan vor ajunge în țară! Ceremonia de repatriere va avea loc la Baza 90 Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x