Antena Căutare

Google organizează cursuri gratuite pentru români. Cum te poți înscrie

Compania Google organizează în vara lui 2019 cursuri gratuite, în România. Google Atelierul Digital se va desfășura în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara și are ca scop să îmbunătăţească gândirea creativă a cursanților.

Google organizează cursuri gratuite pentru români. Cum te poți înscrie
Atelier digital google

Compania Google organizează în vara lui 2019 cursuri gratuite, în România. Google Atelierul Digital se va desfășura în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara și are ca scop să îmbunătăţească gândirea creativă a cursanților.

Prin intermediul "Atelierul Digital", lansat pentru prima dată în 2016 în România, Google îşi propune să sprijine oamenii să îşi găsească un loc de muncă, să avanseze în carieră sau să îşi dezvolte afacerea prin dobândirea de competenţe digitale, susţinând mediul antreprenorial din România.

În perioada aprilie - august 2019, Google desfășoară cursuri gratuite, proiectul educaţional gratuit "Google Atelierul Digital" fiind adresat tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească gândirea creativă şi să înceapă un proiect inovator, folosind metoda Design Thinking.

Cursurile gratuite "Google Atelierul Digital - Inovaţie prin Design Thinking" se vor desfăşura în hub-urile Google Atelierul Digital din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara pe durata unei zile întregi.

Proiectul îşi propune să ajungă la 1.000 de persoane de pe tot teritoriul României. Pe durata celor cinci luni de proiect vor fi organizate 50 de workshop-uri gratuite, publicul-ţintă fiind întreprinzătorii cu o afacere în stadiul de proiect sau într-o fază incipientă. Prima sesiune va avea loc pe data de 20 aprilie, la Bucureşti.

Cursuri gratuite Google, cum te poți înscrie

Pentru fiecare workshop Google Atelierul Digital vor fi selectaţi 20 de participanţi după completarea unui formular de la adresa de internet https://events.withgoogle.com/inovatie-prin-design-thinking. Înscrierile pentru workshop-urile gratuite au loc pe toată perioada proiectului, participanţii alegând la ce sesiune îşi doresc să se înscrie.

Ce este Design Thinking

"Design Thinking este o metodă de rezolvare a problemelor centrată pe oameni, ce porneşte de la înţelegerea problemelor utilizatorului prin empatie, continuă cu explorarea de soluţii inovative, prototiparea lor rapidă şi testarea prototipului. Design Thinking este una dintre metodele folosite de Google pentru a dezvolta produse şi idei inovative", se menţionează în comunicatul dat de compania Google.

"Inovează prin Design Thinking" face parte din "Grow with Google", o iniţiativă globală care urmăreşte să creeze oportunităţi pentru toată lumea, prin oferirea de cursuri, resurse şi consultanţă gratuită.

Google a fost fondată în anul 1998 de către Larry Page şi Sergey Brin, iar de atunci compania a crescut la peste 50.000 de angajaţi la nivel global, oferind o gamă largă de produse şi platforme populare, precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube.

Citește și: Gmail lansează o funcţie de trimitere programată a email-urilor

Moarte tulburătoare! O mămică în vârstă de 22 de ani din Buzău a murit în timp ce le făcea baie copilașilor ei. Ce s-a î... Un tramvai a pornit singur și a făcut prăpăd în drumul său! Vatmanul coborâse după ce mijlocul de transport rămăsese făr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x