Gorj: Salvamontiştii au intervenit pentru recuperarea unui autoturism ieşit în afara şoselei şi blocat în zăpadă, în staţiunea Rânca/ Trei persoane, între care un copil, se aflau în maşină

Salvamontiştii din Gorj au intervenit, joi seară, pentru recuperarea unui autoturism ieşit în afara şoselei şi blocat în zăpadă, în staţiunea Rânca. Trei persoane, între care un copil, se aflau în maşină.


”Salvamontiştii gorjeni joi seară au intervenit pentru recuperarea unui autovehicul ieşit în afara carosabilului şi rămas înzăpezit în partea de nord a staţiunii Rânca. Cele trei persoane din maşină, între care şi un copil, nu au avut probleme medicale şi au fost adăpostite într-o cabană până când salvamontiştii impreuna cu un echipaj al serviciului de deszăpezire de la Drumurile Naţionale au reuşit să recupereze şi maşina”, au transmis salvamontiştii.

Potrivit acestora, în zonă începuse să ningă, era viscol puternic cu transport de zăpadă şi existau premisele ca maşina să fie acoperită de zăpadă pe timpul nopţii.

Aceasta a fot a cincea intervenţie a Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj din a doua zi de Crăciun, în celelalte patru acţiuni fiind solicitaţi pentru acordarea primului ajutor şi transportul unor persoane accidentate la schi şi săniuş.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri