Antena Căutare

Imagini uluitoare în trafic, în Gorj! Un bărbat şi-a bătut soția însărcinată în opt luni cu un levier până a leșinat

Violenţă domestică dusă la extrem în judeţul Gorj. Un bărbat de 37 de ani şi-a atacat soţia însărcinată în opt luni cu un levier şi un cuţit, iar scenele de groază s-au petrecut în plină stradă.

Orbit de gelozie, pe fondul consumului de droguri, individul a lovit-o pe viitoarea mămică, în vârstă de 29 de ani, până când aceasta a leşinat. Oamenii legii au depistat că individul nu e la prima abatere.

Scandalul dintre cei doi soţi a izbucnit în trafic. La un moment dat, orbit de gelozie şi cu o furie greu de imaginat, bărbatul a tras pe dreapta şi s-a năpustit asupra soţiei sale însărcinate.

Salvarea tinerei a fost un participant la trafic care a văzut scenele şocante. Omul a sunat la 112, iar poliţiştii au pus capăt bătăii. Tot ei au depistat, în urma testării că bărbatul consumare droguri. O ambulanţă a preluat-o pe femeie.

La spital a ajuns şi cel care putea să-i devină călău. Bărbatului i s-au recoltat probe de sânge pentru a verifica rezultatele indicate de testul antidrog.

Cei doi mai au doi copii, de 2, respectiv 4 ani. În urmă cu câteva luni, când tânăra era la începutul sarcinii, a mai ajuns o dată la spital, bătută de individul care consumase şi atunci droguri. A scăpat atunci deoarece femeia şi-a retras plângerea. Agresorul este cercetat acum într-un dosar penal de violenţă în familie şi a fost arestat preventiv.

Poliția Română și-ar putea schimba numele. Ministrul de Interne explică decizia: ”Vreau să nu mai intre în conflict cu P... Femeia moartă în urma operațiunii de deratizare va fi înmormântată lângă copilul ei. Soțul îndurerat, externat astăzi, p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x