Antena Căutare

Incendiu devastator in Gorj: O familie a ramas fara locuinta

Membrii unei familii din judetul Gorj au fost la un pas sa arda de vii in casa.  A pornit valvataia cand properietarii casei si copilasul lor de 3 ani dormeau. Din fericire doi vecini, care au vazut la timp flacarile, i-au trezit pe oameni si i-au scos afara. Locuinta, insa, a ars in totalitate. Proprietarul casei implineste astazi 43 de ani. In loc sa faca petrecere insa, trebuie trebuie sa caute o locuinta.

Era patru dimineata cand vecinii au inceput sa bata cu putere in usa de la intrare. Cand le-au deschis, proprietarii nedumeriti au aflat ca acoperisul si jumatate din etajul locuintei lor au fost inghitite de flacari.

Oamenii s-au chinuit cateva zeci de minute sa stinga focul, fara succes insa. Intreaga locuinta s-a facut scrum sub ochii plini de lacrimi ai proprietarilor, care n-au mai reusit sa salveze decat masina din garaj si doua butelii pline.

Doua echipaje de pompieri au fost trimise la fata locului. Casa cu etaj fusese renovata in urma cu un an, iar proprietarii nu mai au asigurare. Cauza incendiului nu a fost stabilita deocamdata.

foto: Intact Images

Doar 50% dintre scoli au fost amenajate pentru "clasa 0". Ministerul Educatiei, in criza de cadre didactice... Incendiu intr-un bloc de langa Piata Rahova! Focul ar fi fost provocat de un consumator de etnobotanice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x