Antena Căutare

Accident grav în cartierul bucureştean Titan! O femeie care tocmai devenise bunică a murit! A fost aruncată pe un geam al mașinii! - Video

Un accident grav s-a produs, duminică dimineață, într-o intersecţie din cartierul bucureştean Titan. O femeie care devenise recent bunică a murit și alte două persoane au fost rănite.   

Un accident grav s-a produs, duminică dimineață, într-o intersecţie din cartierul bucureştean Titan. O femeie care devenise recent bunică a murit și alte două persoane au fost rănite.

„În jurul orelor 11:30, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe bulevardul Camil Ressu la intersecţia cu strada Fizicienilor a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Se efectueazã cercetări pentru stabilirea cauzelor”, a declarat subinspector Andra Arsintescu.

La volanul uneia dintre mașini se afla Valentina, o femeie în vârstã de 52 de ani. Se grãbea sã ajungă la taraba unde vindea fructe și legume alãturi de mama ei şi, spun martorii, ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. Devenise bunică de doar câteva luni.

Femeia nu purta centura de siguranțã, iar impactul a fost atat de puternic, încât femeia a fost pur și simplu proiectată din mașinã pe geamul din dreapta al acesteia.

Medicii s-au chinuit zeci de minute sã îi salveze viața, însă fără succes.

Alte douã persoane au ajuns la spital cu rãni ușoare. Locuitorii din zonă spun cã intersecția este una periculoasă.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere și vãtãmare corporalã din culpã.

Un copil de la un centru de plasament din Timişoara a plecat din spitalul unde era internat. Acum e căutat de poliţişti... Noul program pentru prima casa 2019 va fi demarat începând cu 9 septembrie. Bugetul alocat acestui program este de 656 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x