Antena Căutare

Grav accident rutier, cu 16 victime, în Bacău. Un șofer a intrat cu viteză într-un microbuz plin cu persoane

Au fost momente de panică, azi-noapte, pe străzile din Bacău, după ce o mașină alovit violent un microbuz plin cu oameni, care s-a răsturnat imediat după impact. Mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe au ajuns imediat la fata locului. Sunt 16 victime!

Au fost momente de panică, azi-noapte, pe străzile din Bacău, după ce o mașină alovit violent un microbuz plin cu oameni, care s-a răsturnat imediat după impact. Mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe au ajuns imediat la fata locului. Sunt 16 victime!

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-a produs în municipiul Bacău, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2,00, fiind transportate la spital 16 persoane, a declarat Adrian Cepoi din cadrul ISU Bacău.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, microbuzul s-a răsturnat pe o parte. La faţa locului au venit mai multe echipaje de la ISU Bacău şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Grav accident rutier, cu 16 victime, în Bacău. Un șofer a intrat cu viteză într-un microbuz plin cu persoane

''În urma evaluării de la faţa locului au fost identificate 5 persoane în autoturism şi 14 persoane în microbuz. Iniţial, 14 persoane cu politraumatisme şi contuzii, dar conştiente toate, au solicitat îngrijiri medicale. Apoi alte 2 persoane au solicitat acelaşi lucru. În total au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe 16 persoane pentru investigaţii medicale'', a declarat Adrian Cepoi.

Potrivit sursei citate, victimele accidentului au traumatisme uşoare.

Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Foto: bacau.net

A început sesiunea specială Bacalaureat 2019. Câți olimpici are România... Se fac angajări masive! Se caută ingineri, programatori, medici, dar și agenți de securitate ori șoferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x