Antena Căutare

Femeia însărcinată, care a fost rănită în urma accidentului de la Tulcea transmis pe Facebook, a murit!  Alte două persoane și-au pierdut viețile

Accidentul teribil produs în localitatea Văcăreni, Tulcea, a mai făcut o victimă. Este vorba despre femeia însărcinată care se afla în curte în momentul în care o mașină scăpată de sub control a intrat în curtea în care se afla. 

Accidentul teribil produs în localitatea Văcăreni, Tulcea, a mai făcut o victimă. Este vorba despre femeia însărcinată care se afla în curte în momentul în care o mașină scăpată de sub control a intrat în curtea în care se afla.

Femeia, care era însărcinată în șapte luni, a fost rănită grav și transportată la spital de urgență, însă medicii n-au putut să-i salveze viața. Conform Observator.tv, femeia a murit duminică seară, la spitalul din Galați.

Citește și: Accidentul din Tulcea a fost transmis live pe Facebook! Cursa nebunească s-a încheiat cu moartea unui copil de trei ani și a unei bătrâne

În accidentul teribil ce a fost transmis Live, pe Facebook, au murit și un copil de trei ani și o femeie de 79 de ani, care se aflau în curte.

De asemenea, cele două persoane aflate în mașina care a provocat tragedia au fost rănite. Șoferul, un bărbat de 39 de ani, era băut. Acesta a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost prins rapid de polițiști.

Citește și: Gonea pe șosea, ca un nebun, și a pierdut controlul volanului. A ucis o femeie și un copil, în propria lor curte, apoi a fugit!

Guvernul urmează să introducă sancțiuni mai dure pentru șoferii care folosesc telefonul mobil la volan

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de luni un proiect de ordonanţă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care se introduc noi sancţiuni în cazul folosirii inadecvate de către conducătorii de vehicule a telefoanelor mobile sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video, atunci când se află în timpul mersului, informează Agerpres.

Astfel, potrivit notei de fundamentare, prin actul normativ se propune: "interzicerea, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mişcare, ţinerii în mână sau folosirii cu mâinile în orice mod nu numai a telefonului mobil, ci şi a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video".

Poliţia caută o fetiţă de șapte ani, răpită în urmă cu 12 zile de tatăl iranian. Mama ceruse ordin de protecție din cauz... Vremea la mare, în minivacanța de Sfânta Maria. Turiștii vor avea parte de zile de foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x