Antena Căutare

Greul nu termină în București! După ninsori și ger, meteorologii anunță ploaie cu gheață în weekend

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că ”intervenţia autorităţilor este în forţă” în Capitală pentru deszăpezire, ea sfătuindu-i pe bucureşteni să rămână acasă dacă nu trebuie să ajungă la serviciu sau nu au vreo urgenţă medicală.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că ”intervenţia autorităţilor este în forţă” în Capitală pentru deszăpezire, ea sfătuindu-i pe bucureşteni să rămână acasă dacă nu trebuie să ajungă la serviciu sau nu au vreo urgenţă medicală.

Firea spune că niciun cartier nu este izolat, că mijloacele de transport în comun au fost suplimentate şi circulă în condiţii de iarnă şi că nu au fost avarii în reţeaua de termoficare, dar că în Sectorul 2 se furnizează agent termic la presiune redusă. Potrivit news.ro, ea avertizează că diseară va fi cod galben de ger în Capitală, iar în week-end va fi ploaie cu gheaţă.

”Nu există niciun cartier izolat, avem 770 de autobuze în trafic, 250 de tramvaie şi 170 troleibuze. Ele circulă în condiţii de iarnă, dar sunt în staţii. Rugămintea mea este ca bucureştenii care nu trebuie să ajungă la serviciu sau la o urgenţă medicală să rămână acasă, pentru că va ninge până la prânz”, a afirmat primarul Capitalei, într-o intervenție la un post tv.

Gabriela Firea a susţinut că ”intervenţia autorităţilor este în forţă”, dar că, ”din cauza faptului că ninge în continuare, stratul se depune şi dacă sunt mai puţine maşini personale, intervenţia este mai eficientă”.

Firea a ţinut să sublinieze că ”decizia de neîncepere a cursurilor în şcoli a fost una corectă, înţeleaptă”.

Gabriela Firea a atras atenţia că diseară va fi din nou cod galben de ger în Capitală, iar pentru week-end prognoza este de ploaie cu gheaţă, ceea ce va produce polei.

Top 5 cele mai frumoase castele și conace din România! Sunt încărcate de istorie și vândute pe bani grei... Imagini HALUCINANTE în România. CADAVRE ținute pe holuri și în saloanele unui spital!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x