Antena Căutare

Greva la CFR pe 16 martie: Trenurile nu vor circula timp de doua ore

CFR va organiza miercuri, intre orele 7.00 si 9.00 o greva de avertisment. La protest vor participa sindicalistii din Federatia Miscare Comercial. In aceeasi zi, va fi organizat un miting de amploare in Bucuresti.

Trenurile nu vor circula timp de doua ore, in 16 martie, au anuntat sindicalistii de la Federatia Miscare Comercial. Mitingul CFR-istilor are loc in aceeasi zi in care si celelalte confederatii sindicale vor organiza un miting in Capitala.

Actiunea de protest a fost decisa, joi, in cadrul Consiliului National al organizatiei, infomeaza presedintele Federatiei Miscare - Comercial, Gheorghe Fratica. Greva de avertisment va avea loc intre orele 7.00 si 9.00.

"Noi suntem in conflict deschis, dar pana pe 16 martie putem semna contractele si astfel sa anulam greva. Ne vom intalni azi si cu colegii de la celelalte federatii pentru a incerca sa organizam impreuna protestul", a spus Fratica.

Celelalte confederatii sindicale pregatesc ample proteste in Capitala, nemultumite de modificarile din Codul Muncii. Liderii sindicali au anuntat o greva de amploare pe 16 martie in Bucuresti, intre 12.00 si 18.00.

Tot pe 16 martie, va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura intitulata "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate", depusa de opozitie la adresa Guvernului ,impotriva Codului Muncii.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Sate din Neamt, terorizate de hoti... Un licean din Capitala a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de un coleg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x