Antena Căutare

Nu e glumă! Greva generală la metrou a fost reprogramată! Când va avea loc

Greva de la metrou a fost reprogramată. Aceasta ar putea avea loc în intervalul 15 - 20 decembrie. Sindicaliștii susțin că se mulțumesc cu o creștere salarială mai mică.

Greva de la metrou a fost reprogramată. Aceasta ar putea avea loc în intervalul 15 - 20 decembrie. Sindicaliștii susțin că se mulțumesc cu o creștere salarială mai mică.

Sindicaliștii nu mai vor 45% creștere salarială, cum au cerut până acum, și se mulțumesc cu 35%. Însă, dacă această majorare nu va avea loc, la mijlocul lunii decembrie, ar urma să fie grevă generală.

Angajaţii Metrorex urmau să intre în grevă generală pe perioadă nedeterminată începând de miercuri, 21 noiembrie, între orele 4.00 - 16.00. Marţi, Consiliul General de la USLM a decis să amâne declanşarea grevei generale până la instalarea noului ministru al Transporturilor.

„Consiliul General USLM întrunit azi, 20.11.2018, în şedinţă extraordinară, a hotărât amânarea declanşării grevei propriu-zise până după instalarea noului ministru al Transporturilor şi prima întrevedere cu acesta în calitate de mediator al prezentului conflict colectiv de muncă, la o dată ce urmează să o anunţăm”, a anunţat USLM, potrivit digi24.ro.

În afară de salarii, sindicaliştii sunt nemulţumiţi și de lipsa de fonduri pentru piese de schimb şi mentenanţă, de lipsa forţei de muncă și de prostul management al Metrorex.

Un martor, dezvăluiri cutremurătoare despre militarul mort de la Alba Iulia: ”L-a aruncat de acolo ca pe o păpușă!”... Legea pensiilor se modifică! Ce se va întâmpla de la 1 decembrie 2018! Modificarea afectează sute de mii de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x