Antena Căutare

Grevă la metrou! Siguranța călătorilor este în mare pericol! Când se întâmplă

Veste nu tocmai bună pentru bucureșteni! Siguranța călătorilor cu metroul este în pericol, iar cei de la Metrorex au anunțat că se pregătesc de grevă generală! Care sunt problemele și la ce ar trebui să se aștepte cei care călătoresc cu metroul?

Siguranţa călătorilor cu metroul este în pericol, întrucât Metrorex are un deficit de 700 de oameni, iar sindicatul ia în calcul o nouă grevă generală dacă problemele nu se rezolvă, a declarat luni Ion Rădoi, preşedintele Sindicatului Liber Metrou (USLM).

Aproximativ 300 de salariaţi ai Metrorex au anunțat că pichetează Ministerul Transporturilor între orele 12:00 şi 14:00, pentru a atrage atenţia asupra problemelor de la metrou.

"Avem o situaţie care durează de mai bine de un an: trebuie să angajăm 700 de oameni pentru siguranţa circulaţiei. Aşa cum a constatat toată lumea, fără să ştiţi prea multe amănunte, am avut anumite probleme tehnice şi avem chiar şi riscuri în siguranţa circulaţiei, fără personalul necesar", a spus Radoi.

Grevă la metrou! Siguranța călătorilor este în mare pericol! Când se întâmplă

Potrivit acestuia, problema va deveni şi mai gravă când va fi deschis metroul din Drumul Taberei.

Alte nemulţumiri ale sindicatelor vizează bugetul insuficient al Metrorex, noua organigrama, precum şi situaţia contractelor.

Rădoi a adăugat că salariaţii vor protesta zilnic, până joi, în faţa Ministerului Transporturilor, urmând ca, în zilele de 27 şi 28 august să picheteze Palatul Victoria, arată cei de la Agerpres.

"Dacă nu se rezolvă, cu siguranţa va avea loc o grevă generală în toamnă", a susţinut el.

Alertă la malul mării! Peste 53 de focare confirmate în toate localitățile din Constanța. Autoritățile au intrat în star... Momente înfiorătoare la Braşov! Doi îngrijitori au fost atacaţi de un urs! Jandarmii au intervenit imediat (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x