Antena Căutare

Gripa: unde gasiti vaccinul

La fiecare ora, patru romani contacteaza virusul AH1N1. Jumatate dintre cele 783 de cazuri de gripa noua au fost confirmate in ultimele patru zile. Si pentru ca e alerta in toata tara, si omul care conduce comitetul de criza, profesorul Adrian Streinu Cercel, a revenit asupra deciziei de a demisiona din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Vaccinul AH1N1 poate fi cumparat! E adevarat, nu din Romania ci de la vecini. Mai precis, din Ungaria, acolo unde mult-ravnitul vaccin se vinde deja in farmacii. Costa doar 7 euro, adica 30 de lei, si il luati cu o reteta de la medic. Fie el si din Romania.
Un sofer grabit, cinci morti... Gripa: cum omoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x