Antena Căutare

Groapa capcana in centrul Sucevei, pe bulevardul principal recent asfaltat

O groapa de opt metri adancime isi pandeste victimele pe o strada din Suceava. Deocamdata sta ascunsa sub un strat subtire de asfalt. Insa soseaua s-ar putea prabusi oricand, cu tot cu oameni si masini. De vina sunt cei care au asfaltat soseaua cu tot cu canale.

Pare inofensiva. Insa la o privire ceva mai atenta, groapa de cativa centimetri se dovedeste a fi un monstru. Groapa fara fund e de fapt un canal, peste care constructorii au turnat de curand un strat de asfalt. Le-a fost mai simplu sa acopere canalul, decat sa-l ocoleasca.

O lucrare tipic romaneasca, spun oamenii, care incearca sa faca haz de necaz. Sunt sanse mari insa ca diametrul sa egaleze in curand adancimea. Asfaltul care acopera craterul se desprinde cu mana.

Dupa ce au asfaltat toate canalele din zona, autoritatile incearca acum sa o dreaga.Pana cand problema va fi rezolvata, soferii se pot ruga sa nu parcheze din greseala in subteran.

Producatorii romani, obligati sa schimbe etichetele de pe produsele alimentare... SMURD-ul are un nou elicopter de salvare, iar pana in 2013 va avea 8 baze aeriene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x