Antena Căutare

Groapa de gunoi de la Glina e in centrul unui scandal mafiot din Italia

Groapa de gunoi de la Glina e in centrul unui scandal cu mafioti in Italia. Autoritatile din peninsula il ancheteaza pe liderul mafiot Massimo Ciancimino, fiul fostului primar din Palermo. Acesta ar fi spalat bani prin firma ECOREC, care administra centrul de reziduuri.

Jurnalistii italieni sustin ca perchezitiile in acest dosar se fac in mai multe orase si vizeaza opt persoane care s-ar fi ocupat de vanzarea gropii de la Glina, despre care sustin ca a fost una din cele mai mari tranzactii din Europa. Centrul a fost vandut cu 100 de milioane de euro.

Sub paravanul acestor firme, Ciancimino ar ascunde sute de milioane de euro, bani provenind din averea ilicita a tatalui sau ori din activitati proprii de spalare de bani. Massimo Ciancimino este liderul clanului cu acelasi nume din cadrul Cosa Nostra si fiul lui Vito Ciancimino, fostul primar al orasului Palermo.

Comuna mehedinteana Darvari este raiul hotilor! Politia nu ia nicio masura... Primaria Capitalei va acorda subventii la caldura pentru toti bucurestenii si in aceasta iarna ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x