Antena Căutare

Grup de traficanti, cercetat pentru distribuirea de droguri in Penitenciarul Craiova

In urma descoperirii unei tinere care a incercat sa introduca in Penitenciarul Craiova cateva grame de canabis pentru un detinut, cinci persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc si distribuire de droguri.

Potrivit unui comunicat remis, vineri, de reprezentantii Biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, lucratori din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova in cooperare cu angajati de la Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Craiova, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au controlat bagajelor primite de detinuti.

"Joi, in jurul orei 15.30, la Penitenciarul Craiova s-a prezentat o femeie de 20 de ani din Craiova pentru a-i aduce un colet unui detinut, iar la control a fost depistata, in interiorul lacasului pentru snur al glugii unui hanorac, cantitatea de doua grame de canabis. Din cercetarile facute a mai rezultat ca drogurile fusesera disimulate cu scopul de a fi folosite de catre detinut pentru consum propriu", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, din grupul de traficanti faceau parte cinci tineri cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani, toti din Craiova.

"Cu ocazia controlului corporal au fost gasite doua grame de canabis si un cutit cu lama de 20 de centimetri. Extinzand cautarile, joi si vineri, a mai fost depistat un tanar de 20 de ani din Craiova care oferea spre vanzare cantitatea de 100 de grame rezina de canabis (hasis) contra sumei de 2.500 de lei", se mai arata in comunicat.

Judecatorii din cadrul Tribunalului Dolj au dispus, joi, arestarea preventiva pentru 29 de zile pe numele a doua persoane pentru trafic de droguri de risc si distribuirea de droguri de risc intr-un loc de detentie, in timp ce pentru restul s-a dispus masura cercetarii in libertate.

Sursa: Antena3

UPDATE! 2000 de oameni au protestat la palatul Cotroceni... VIDEO! Un agent de paza si-a uitat arma intr-o benzinarie de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x