Antena Căutare

Grupa pregatitoare, la gradinita sau la scoala? Parintii au de ales pana pe 31 martie

Parintii trebuie sa aleaga pana pe 31 martie daca ii inscriu la grupa pregatitoare din scoala sau ii mai lasa un an la gradinita. Victor Ponta a anuntat ca statul nu ii va mai forta pe parinti sa accepte o anumita decizie.

Ministrul Educatiei si premierul au facut declaratii contradictorii referitoare la clasa pregatitoare. Pana acum, Guvernul trebuia sa stabileasca daca aceasta ramane in scoli sau se intoarce in gradinite.

Premierul Victor Ponta a declarat ca, pana la urma, parintii hotarasc daca cei mici vor face clasa pregatitoare in scoli sau gradinite.

"Ideea pe care am discutat-o si cu ministrul Pricopie, si cu ministrul Dragnea a fost urmatoarea: faimoasa problema a grupei pregatitoare - nu cred ca trebuie sa ii fortam pe parinti sa isi duca copiii la scoala la grupa pregatitoare, nici nu trebuie sa ii impiedici pe cei care vor sa mearga sa isi duca copiii mai repede la scoala, si atunci am stabilit impreuna un sistem pe care il definitivam in zilele urmatoare: pana pe 31 martie, fiecare parinte care are un copil in grupa mare sa spuna daca vrea sa ramana la gradinita inca un an, in grupa pregatitoare, sau vrea sa mearga la scoala in grupa pregatitoare", a declarat premierul.

Foto: Intact Images

Se scumpeste berea!!!... Imparatul romilor, Iulian Radulescu, a fost internat la Terapie Intensiva dupa ce a suferit o criza cardiaca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x