Antena Căutare

Grupare care vindea heroină, substanţe psihoactive şi metadonă în Bucureşti şi judeţul Ilfov, destructurată de poliţişti/ Au fost vizate 22 de persoane, cinci fiind reţinute

Poliţiştii şi procurorii au destructurat, după o acţiune de şase luni, o grupare care vindea heroină, substanţe psihoactive şi metadonă în Bucureşti şi judeţul Ilfov. Au fost vizate 22 de persoane, cinci fiind reţinute preventiv pentru trafic de droguri.

”Timp de aproximativ 6 luni, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au desfăşurat investigaţii vizând un grup infracţional organizat, ce avea preocupări traficul de heroină, noi substanţe psihoactive şi metadonă, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. În cauză, a fost documentată activitatea infracţională a 22 de membri ai grupului”, a anunţat, joi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că operaţiunea a fost finalizată în dimineaţa zilei de 26 februarie a.c., când poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog, în baza mandatelor emise de Tribunalul Bucureşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfăşurat 16 percheziţii domiciliare simultane, pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au pus în aplicare 22 mandate de aducere.

”Pe parcursul tuturor activităţilor efectuate în cauză au fost ridicate, în vederea cercetărilor, aproximativ 1.000 de grame de heroină, 100 de grame de noi substanţe cu proprietăţi psihoactive, 58 de comprimate de metadonă, deţinute fără reţetă, un gram de cocaină, sumele de 23.950 de lei, 1.450 de euro şi 70 de lire sterline, despre care se deţin date că ar proveni din traficul de droguri.Au mai fost ridicate 8 cântare electronice de mare precizie, 11 telefoane mobile şi 11 cartele SIM, o tabletă electronică, un dispozitiv de detectare a camerelor video şi a microfoanelor disimulate, deţinut ilegal”, au mai preciza poliţiştii.

În urma audierilor, au fost emise 5 ordonanţe de reţinere cu propunere de arestare preventivă, faţă de 5 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operaţiuni ştiind că acestea sunt susceptibil de a avea efecte susceptibile şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Sursa : news.ro

Producători de medicamente: Nu există goluri de aprovizionare sau pericol de scumpire pentru medicamentele fabricate în ... Ce se întâmplă dacă folosești spray dezinfectant pe bază de alcool în exces. Semnalul de alarmă tras de un expert: ”Poat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x