Căutare Live

Gruparea Anonymous a spart site-ul fmi.ro

Hackerii gruparii Anonymous au mai dat o lovitura! Site-ul FMI, al biroului regional pentru Romania si Bulgaria, a fost spart la miezul noptii, hackerii postand deja obisnuitul mesaj video: "We Are Anonymous" (Noi suntem Anonymous) si "Expect us" (Asteptati-ne).

Si site-ul Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere a suferit un atac in aceasta dimineata. Gruparea Anonymous a postat pe contul de twitter un mesaj prin care anunta ca va sparge site-ul romanesc ancmrr.ro. La aceasta ora, pagina ANCMRR nu poate fi accesata.


Gruparea Anonimous a postat pe pagina de start a site-ului mesajul:"WWW.ANONOPS.RO cheers from lulzcart (<3 crediblethreat)".

Site-ul ANRE nu functioneaza nici azi

Site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) compromis marti in urma unui atac informatic revendicat de catre grupul de hackeri #antisecRO, parte a miscarii Anonymous, nu poate fi accesat nici in prezent.

"Anonimii romani" au postat pe pagina ANRE un filmulet de un minut, cu mesajele "We Are Anonymous" (Noi suntem Anonymous) si "Expect us" (Asteptati-ne).

Hackerii din gruparea Anonymous se descriu drept luptatori pentru libertatea Internetului.

In ultimele luni, ei au spart numeroase site-uri, printre care cel al FBI, Amazon, Scotland Yard, Mastercard si ale mai multor guverne.

Profesorul unui liceu din Dambovita, retinut pentru luare de mita... ANM: Avertizare de ceata si chiciura in Bucuresti si alte zece judete...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri