Antena Căutare

Gruparea Anonymous a spart site-ul fmi.ro

Hackerii gruparii Anonymous au mai dat o lovitura! Site-ul FMI, al biroului regional pentru Romania si Bulgaria, a fost spart la miezul noptii, hackerii postand deja obisnuitul mesaj video: "We Are Anonymous" (Noi suntem Anonymous) si "Expect us" (Asteptati-ne).

Si site-ul Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere a suferit un atac in aceasta dimineata. Gruparea Anonymous a postat pe contul de twitter un mesaj prin care anunta ca va sparge site-ul romanesc ancmrr.ro. La aceasta ora, pagina ANCMRR nu poate fi accesata.


Gruparea Anonimous a postat pe pagina de start a site-ului mesajul:"WWW.ANONOPS.RO cheers from lulzcart (<3 crediblethreat)".

Site-ul ANRE nu functioneaza nici azi

Site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) compromis marti in urma unui atac informatic revendicat de catre grupul de hackeri #antisecRO, parte a miscarii Anonymous, nu poate fi accesat nici in prezent.

"Anonimii romani" au postat pe pagina ANRE un filmulet de un minut, cu mesajele "We Are Anonymous" (Noi suntem Anonymous) si "Expect us" (Asteptati-ne).

Hackerii din gruparea Anonymous se descriu drept luptatori pentru libertatea Internetului.

In ultimele luni, ei au spart numeroase site-uri, printre care cel al FBI, Amazon, Scotland Yard, Mastercard si ale mai multor guverne.

Profesorul unui liceu din Dambovita, retinut pentru luare de mita... ANM: Avertizare de ceata si chiciura in Bucuresti si alte zece judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x