Antena Căutare

Guvernul anunță că românii vor mai avea o zi liberă înainte de Paști! Decizia se aplică și pentru angajații din mediul privat!

Guvernul vine cu o nouă veste bună pentru toți angajații din România. După anunțul zilelor libere din perioada Sărbătorilor Pascale, românii au mai primit o o zi pe care să și-o petreacă departe de locul de muncă

Guvernul vine cu o nouă veste bună pentru toți angajații din România. După anunțul zilelor libere din perioada Sărbătorilor Pascale, românii au mai primit o o zi pe care să și-o petreacă departe de locul de muncă.

Într-unit într-o ședință de urgență, Guvernul a decis ca ziua de 27 aprilie să fie liberă pentru toți angajații din România, inclusiv pentru cei din sectorul privat.

Astfel, românii vor putea să-și petreacă încă o zi alături de familie chiar înainte de sfânta sărbătoare a Învierii, care anul acesta va fi celebrată duminică, 28 aprilie.

Profesorii, revoltați după anunțul Ecaterinei Andronescu privind Bacalaureatul diferențiat: ”Nici măcar regimul comunist... Imagini nedifuzate de la nunta Olguţei Vasilescu. Cum au dansat pe muzică grecească şi manele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x