Antena Căutare

Se dau bani de la stat! Cine sunt românii care ar putea să primească vouchere gratuite de 7.000 de lei! 

Zeci de mii de români ar putea să primească bonuri valorice în valoare de 7.000 de lei, conform unei propuneri legislative ce a fost înregistrată de curând în Senat. 

Zeci de mii de români ar putea să primească bonuri valorice în valoare de 7.000 de lei, conform unei propuneri legislative ce a fost înregistrată de curând în Senat.

Vocherele de lumină, așa cum sunt denumite, sunt dedicate persoanelor care nu beneficiază de energie electrică, ele putând fi folosite pentru achiziţionarea următoarelor soluţii tehnice: panouri fotovoltaice şi accesorii (acumulatori, regulator solar, invertor); echipamente pentru producere energiei hidroelectrice; mori de vânt; conectarea la reţeaua electrică de distribuţie publică, precum pentru alte surse de energie regenerabilă disponibile.

Potrivit legii, bonurile valorice pentru racordarea la o sursă de energie electrică nu sunt incluse în veniturile de natură salarială, nu sunt impozabile şi nu se iau în calcul la stabilirea unor obligaţii legale de întreţinere şi nici la stabilirea veniturilor în baza cărora se acordă beneficii de asistenţă socială sau alte prestaţii sociale.

"În scopul îmbunătăţirii gradului de acces a gospodăriilor izolate şi a consumatorilor vulnerabili la reţeaua de energie electrică sau la alte surse de energie electrică se instituie Programul Naţional <<Prima Lumină>>", potrivit proiectului de lege.

Rusia şi Ucraina, din nou în pragul războiului! Parlamentul a aprobat Legea marţială... CENTENAR, ROMÂNIA, 100 de ANI: Dan Negru, revoltat de starea în care se află casa lui Brătianu: ”A contribuit decisiv la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x