Antena Căutare

Mai mulți bani pentru români! Guvernul vrea majorarea diurnelor pentru o categorie de bugetari: "Militarii merită mai mult"

Diurnele plătite de statul român militarilor aflaţi în misiuni în teatrele de operaţii vor fi majorate, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Apărării Naţionale (MApN), premierul Ludovic Orban.

Mai mulți bani pentru români! Guvernul vrea majorarea diurnelor pentru o categorie de bugetari: "Militarii merită mai mult"
Executivul propune majorarea diurnelor pentru militari

Potrivit acestuia, cuantumul diurnelor va fi stabilit în urma unor discuţii cu Ministerul Finanţelor Publice.

"Avem cele mai mici diurne dintre toate ţările participante la misiuni. Ca să zis aşa, până şi Bulgaria are diurne mai mari decât noi, ceea ce este de neacceptat", a afirmat Orban.

Acesta a arătat că la nivelul MApN există un grup de lucru care va elabora un proiect de lege "care să repare nedreptăţile şi inechităţile apărute în cadrul pensiilor de serviciu ale cadrelor militarilor în Ordonanţa 57"

O femeie de 34 de ani, gravidă în 33 de săptămâni, a murit la Urgențe. Medicii n-au mai putut să facă nimic nici pentru ... Anchetă în cazul unei femei însărcinată în luna a opta care a murit la Spitalul Judeţean Buzău; medicii nu au reuşit să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x