Antena Căutare

Habar nu ai la ce pericol major te expui, când apeşi butonul liftului! Ai putea regreta amarnic gestul

Deși poate părea deplasat, butoanele liftului au de o sută de ori mai multe bacterii, comparativ cu capacul vasului de toaletă, conform unui studiu publicat de revista „Open Medicine”.

Deși poate părea deplasat, butoanele liftului au de o sută de ori mai multe bacterii, comparativ cu capacul vasului de toaletă, conform unui studiu publicat de revista „Open Medicine”.

Cercetătorii au luat probe de pe 120 de butoane din lifturi diferite şi de pe 96 de suprafeţe din băi diferite. Rezultatele sunt incredibile: 61% dintre butoanele lifturilor erau colonizate de bacterii, comparativ cu 43% în băi.

Vasul de toaletă din băile publice este mai curat spre deosebire de alte obiecte, afirmație bazată pe ideea că 48 % dintre femeile care folosesc o baie publică curăţă vasul toaletei înainte să-l folosească, potrivit lui Chuck Gerba, profesorul de Microbiologie şi Ştiinţele Mediului de la Arizona’s College of Public Health.

VIDEO! Tedy a supraviețuit la Colectiv. Va vota cu singura mână care i-a mai rămas. Apel pentru schimbare al celor care ... Veste uriaşă pentru toţi părinţii. Statul oferă 450 de lei pentru fiecare copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x