Antena Căutare

Hackerul roman cercetat pentru spargerea serverelor NASA si ale Pentagonului, arestat 29 de zile

TinKode, hackerul din Timisoara care a fost retinut de procurorii DIICOT pe motiv ca ar fi spart serverele NASA si ale Pentagonului, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Decizia Judecatoriei Sectorului 5 poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

Hackerul a fost retinut la Timisoara si a fost adus marti pentru audieri la sediul central al DIICOT din Bucuresti, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de acces fara drept la sisteme informatice, prin incalcarea masurilor de securitate si in scopul obtinerii de date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic si perturbarea grava a functionarii unui sistem informatic.

Potrivit DIICOT, tanarul a lansat atacuri informatice si a accesat fara drept mai multe servere apartinand armatei Statelor Unite ale Americii, in scopul obtinerii de date confidentiale, pe care le-a copiat si transferat in mod neautorizat in propriul sistem informatic.

A 20-a zi de proteste in Romania: O suta de persoane la Universitate... Peste 70.000 de romani raman fara ajutoare sociale pentru ca nu si-au platit impozitele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x