Antena Căutare

Hainele returnate se intorc pe raft ca noi. Electronicele, singurele carora le scade pretul dupa returnare

Romanii pot cumpara in orice moment haine care au fost deja purtate fara sa stie acest lucru. In magazinele de imbracaminte, produsele returnate sunt puse la raft fara a fi curatate si fara un anunt pentru clienti. Mai norocosi sunt cei care intra in magazinele de electronice si electrocasnice. Acolo, produsele returnate sunt resigilate si vandute la un pret mai mic.

Astfel, hainele returnate de clientii nemultumiti, fie ca sunt purtate sau nu, ajung din nou la raft. Fara sa fie curatate. Singura conditie este sa nu fie defecte. In plus, clientii nu sunt informati ca pot cumpara haine deja purtate si nici nu primesc vreo reducere.

De preturi mai scazute se pot bucura insa cei care vor sa achizitioneze electronice si electrocasnice. Aici, produsele returnate nu sunt puse din nou la vanzare, ca si cum ar fi nou. Sunt resigilate, iar cumparatorii sunt anuntati ca achizitioneaza un produs deja folosit.

O tableta care a fost returnata si care a costat 799 de lei, resigilata costa 609 lei. Mai exact, este redusa cu 24 la suta. Un frigider care a fost vandut cu aproape 2.500 de lei, il gasim la produsele resigilate cu putin peste 2.000 de lei.

Pretul produselor resigilate:
Tableta: 799 de lei - 609 lei
Aparat foto: de la 849 de lei - 639 de lei
Frigider: de la 2.499 de lei - 2.099 de lei

Chiar daca sunt vandute la un pret mai mic, ideea de a cumpara produse resigilate nu ii incanta pe clienti.

Cei care returneaza produse in termen, fie isi aleg altele, fie primesc banii inapoi.

Copiii legati de pat la spitalul din Buzau au ajuns in presa din Anglia... Harta gropilor din Capitala: Peste 700 de cratere distrug masinile bucurestenilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x