Antena Căutare

Halucinant! A vrut să-i trateze durerile de dinți cu ajutorul cocainei! Ce i s-a întâmplat unui băiețel de trei ani după ce mama lui i-a periat dinții cu substanța albă e cumplit

Un copil în vârstă de tri ani de zile a fost la un pas de moarte după ce mama sa a ales să-l spele pe dinți folosind cocaină. 

Un copil în vârstă de tri ani de zile a fost la un pas de moarte după ce mama sa a ales să-l spele pe dinți folosind cocaină.

Din dorința de a-i trata durerile cumplite de dinți, femeia a decis să încerce un truc neobișnuit, așa că a înmuiat periuța de dinți în cocaină și i-a periat dantura. La scurt timp, însă, băiețelului a început să i se facă rău, fapt pentru care a ajuns de urgență la spital.

Medicii au reușit să-l stabilizeze, însă a rămas internat în spital, pentru a-i fi monitorizată starea de sănătate. De asemenea, în urma investigațiilor făcute de medici, aceștia au stabilit că băiatului nu i-a fost afectat sistemul cardiac sau neurologic, însă chiar și așa, el a rămas sub supravegherea medicilor.

Femeia în vârstă de 24 de ani, mama copilului, a fost reținută de poliție. Băiețelul a rămas în grija bunicii.

Doar în România mai vezi! Abonament pentru toaleta publică, în Râmnicu Vâlcea!... Schimbare uriașă pentru absolvenții de clasa a XII-a! Anunțul făcut de ministrul Educației: ”E pentru prima dată când se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x