Antena Căutare

Cinci curse aeriene, redirecţionate de la Cluj la Sibiu, din cauza condiţiilor meteo! Zeci de călători, nemulțumiți: ”Nu ne-au spus nimic!”

A fost haos pe aeroportul din Cluj, dar şi pe cel din Sibiu, după ce ceaţa a dat peste cap cursele aeriene, iar mai multe zboruri au fost anulate.

A fost haos pe aeroportul din Cluj, dar şi pe cel din Sibiu, după ce ceaţa a dat peste cap cursele aeriene, iar mai multe zboruri au fost anulate.

În ceaţă au fost lăsaţi şi sute de pasageri care trebuiau să plece de la Cluj, dar nu au primit nicio informaţie de la compania aeriană şi au fost nevoiţi să găsească singuri o soluţie.

Tot din cauza vremii, nicio aeronavă nu a putut nici să aterizeze aici, iar cursele au fost redirecţionate la Sibiu, acolo unde au apărut alte probleme. Prea puţine autocare, pentru prea mulţi pasageri.

Codul Galben de ceaţă a intrat în vigoare la ora 19.30, dar încă de la ora 18, toate zborurile care urmau să plece de aici, de pe Aeroportul din Cluj, au fost anulate. Pasagerii au fost reprogramaţi zilele următoare la alte zboruri.

Şase curse aeriene au fost afectat. Iar oamenii acuză că nemulţumiţi că nu au primit informaţii suplimentare.

Nu ne-au spus nimic! Suntem într-o ceaţă totală. Am primit şi un mesaj de la companie că s-a anulat zborul şi ne-au zis să stăm să aşteptăm la sosiri bagaje.”, a mărturisit un călător.

Ceaţa din Cluj a dat peste cap planurile şi pentru pasagerii care trebuiau să aterizeze la acolo. Toate aeronavele au fost redirecţionate pe Aeroportul din Sibiu, iar călătorii au fost preluaţi de aici de autocare. Prea puţine, însă.

Opt autocare au reuşit, într-un târziu, să-i preia pe toţi pasagerii şi să-i ducă spre Cluj.

Cutremur în județul Buzău, duminică dimineață... Tragedie la inaugurarea oficială a celei mai mari piste pentru sporturi cu motor din ţară! Medicii ajunși la fața loculu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x