Antena Căutare

Happy Advertising te ajuta sa creezi o strategie SEO cu ajutorul temelor abordate

Google evolueaza constanta si, odata cu el, algoritmii acestuia. Obiectivul sau in momentul de fata este acela de a intelege intentia utilizatorilor: la ce se asteapta acestia, care le sunt interesele si, cel mai specific, care sunt rezultatele cautarilor care i-ar ajuta cel mai mult.

Google evolueaza constanta si, odata cu el, algoritmii acestuia. Obiectivul sau in momentul de fata este acela de a intelege intentia utilizatorilor: la ce se asteapta acestia, care le sunt interesele si, cel mai specific, care sunt rezultatele cautarilor care i-ar ajuta cel mai mult.

In plus, pentru cele mai populare cautari, Google include cel mai bun raspuns in primele afisari, cu un continut detaliat.

Nu te astepta sa apari pe prima pagina doar prin includerea de cuvinte cheie in continut. Nu este suficient sa te concentrezi doar pe cuvintele cheie. Este important sa creezi contextul din jurul acestora.

Cum te poate ajuta o agentie SEO in structurarea continutului pe site-ul tau?

Pe scurt, trebuie sa iei in considerare nevoile oamenilor si nu frazele exacte pe care le cauta. Happy Advertising este o agentie SEO cu experienta in mediul online de peste 9 ani de zile si recomanda cateva aspecte pe care sa le iei in considerare:

  • Cunoaste-ti audienta

Tipul de continut creat va depinde intotdeauna de audienta ta. Cu cat o cunosti mai bine - locatia, varsta si interesele - cu atat continutul pe care il creezi va fi mai bun si va contribui la o optimizare SEO eficienta.

De exemplu, sa presupunem ca ai ca si cuvant cheie principal termenul “android” care are un volum mare de cautari. Oamenii ar putea sa faca parte din mai multe categorii:

  • Utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android
  • Fani ai seriei Star Wars care cauta droizi
  • Pasionatii de robotica, ce consuma informatie despre androizi

Fara a sti exact care iti este publicul tinta, ai putea sa creezi continut pentru toate aceste categorii, care nu iti va aduce nici trafic si nici o pozitie mai buna in rezultatele Google. Daca esti interesat de o agentie SEO, Happy Advertising te ajuta sa creezi profilul cumparatorului tau si vei putea sa gasesti subiectele de care vizitatorii tai sa fie interesati.

  • Organizeaza-ti continutul pe teme

In loc sa te concentrezi pe cuvinte cheie individuale, organizeaza-ti continutul pe diferite teme. De exemplu, daca detii un website despre WordPress, ai putea sa ai trei tipuri de cititori:

  • Bloggerii incepatori care abia invata despre platforma WordPress
  • Useri experimentati care vor sa citeasca sfaturi utile despre WordPress
  • Antreprenori care vor sa foloseasca WordPress pentru a-si construi un website

Pentru a ajunge la fiecare tip de cititor, poti organiza continutul pe diferite teme, care sa acopere subiecte diferite, cum ar fi:

  • Cum sa folosesti WordPress in afaceri (subiecte: Plugin-uri de marketing pentru WordPress, sfaturi de marketing, etc.)
  • Cum sa optimizezi platforma WordPress (subiecte: Personalizarea platformei WordPress, WordPress development, etc.)
  • Cum sa iti construiesti primul blog cu WordPress (subiecte: Instalarea WordPress, Plugin-uri esentiale pentru WordPress, etc.)

Aceasta organizare este mult mai prietenoasa pentru utilizatori decat crearea continutului pentru anumite cuvinte cheie.

  • Studierea atenta a cuvintelor cheie

Dar in acelasi timp, cuvintele cheie chiar conteaza. A-ti organiza continutul in functie de teme este foarte important, dar nu trebuie sa ignori complet cuvintele cheie. Acestea ajuta robotii Google sa gaseasca continutul relevant, prin indicarea subiectelor si a tipului de continut din website.

Exista cateva tool-uri pe care le poti folosi pentru o strategie SEO cat mai eficienta:

  • Keyword Explorer de la Moz

Este un program dinamic, versatil care acopera aproape toate aspectele din procesul cautarii de cuvinte cheie. Cu Keyword Explorer, poti face un brainstorm pe cuvintele cheie, poti construi liste si le poti organiza in functie de subiect.

  • SEMRush

Un alt tool extraordinar pentru a crea o strategie SEO, SEMRush te auta sa identifici si sa analizezi cuvintele cheie pe care le foloseste concurenta. Trebuie doar sa introduci URL-ul competitorului in bara de cautare si ti se va afisa o lista de cuvinte cheie, alaturi de rank-ul acestora si traficul aferent.

  • Ahrefs

Un program extrem de versatil, Ahrefs ofera o gama larga de produse, printre care un instrument de cautare a cuvintelor cheie, alaturi de dificultatea acestora, rata lor de conversie si volumul de cautare.

Concluzie

Asadar, cuvintele cheie sunt extrem de importante in crearea continutului, insa daca te concentrezi prea mult pe acestea s-ar putea ca informatia din pagina sa devina prea rigida pentru utilizatori. Happy Advertising incurajeaza crearea unui echilibru intre cuvintele cheie din text, astfel incat vizitatorul sa nu se simta bombardat de acesti termeni si informatia sa aiba cat mai multa fluenta in exprimare.

Accident în București! Două persoane rănite, în urma impactului dintre patru mașini! Traficul este restricționat... Secția unui spital din România își suspendă activitatea! Motivul pentru care zeci de pacienți vor fi redirecționați spre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x