Tragedie în Harghita! Avea doar 28 de ani a murit strivit în mașina făcută zob. Motorul, găsit la 30 de metri de locul accidentului

Tragedie rutieră în Harghita. Un tânăr de 28 de ani a murit strivit sub fiarele mașinii, după ce s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului a zburat la 30 de metri distanță. Imagini terifiante au găsit polițiștii la fața locului.

”Azi, la ora 06:58, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, la ieşirea din comuna Feliceni spre oraşul Cristuru Secuiesc, se află o persoană decedată şi un autoturism grav avariat. La faţa locului, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, victima fiind identificată în persoana unui bărbat de 28 de ani, din comuna Mugeni”, a transmis, joi, IPJ Harghita, potrivit News.ro.

Tragedie în Harghita! Avea doar 28 de ani a murit strivit în mașina făcută zob. Motorul, găsit la 30 de metri de locul accidentului

Sursa citată a precizat că autoturismul implicat s-a izbit violent de un copac, situaţie în care a fost distrus complet, motorul fiind găsit la circa 30 de metri.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Ultimele știri