Antena Căutare

Heliportul Spitalului Judetean Constanta, refacut de militarii SUA

Militarii americani au inceput lucrarile de reabilitare a heliportului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar acestea ar putea fi gata in trei saptamani, potrivit directorului unitatii spitalicesti, Dan Capatana.

"Am negociat un contract cu celebra armata americana, care se afla la Mihail Kogalniceanu pentru refacerea heliportului. Au demarat lucrarile, probabil ca vor dura cam trei saptamani, se lucreaza cu toate fortele. Sper sa avem un heliport modern al spitalului cu ajutorul Fortelor Armate Americane, care se vor ocupa de amenajare. Este un cadou facut de ei, sa fie primit", a afirmat directorul Spitalului Judetean Constanta.

Dupa modernizare, pe acest heliport vor putea ateriza si alt tip de aeronave decat elicopterele SMURD, chiar si elicopterele militare, iar acesta va putea fi folosit inclusiv de militarii americani in cazul in care vor avea vreo urgenta.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Deva: Peste doua kilograme de aur si 99 de ceasuri, furate dintr-un magazin de bijuterii... Bucuresti: Nou traseu de agrement, pe Lacul Floreasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x