Căutare Live

Hidrologii instituie avertizare de Cod portocaliu pe raul Jiu

Hidrologii instituie avertizare de Cod portocaliu avand in vedere viitura formata pe Jiu amonte de Filiasi si pe Gilort. In plus, hidrologii au actualizat avertizarea pentru raurile Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Jiu, Olt.

S-a instituit Cod portocaliu pe raul Jiu sector Filiasi, Podari-judetul Dolj, iar pentru sectorul Racari anunta ca nivelul se va situa peste cota de inundatii cu 30-50 de centimetri.


Administratia Nationala Apele Romane anunta ca mentine avertizarea de Cod galben pe raurile din bazinele hidrografice: Timis, Barzava- judetele Caras Severin si Timisoara, Caras, Nera, Cerna- judetul Caras Severin, pe Jiu amonte Filiasi si pe afluentii sai-judetele Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj, pe Olt sector Feldioara-Hoghiz judetul Brasov, pe Raul Negru in aval Reci-judetul Covasna, pe afluentii Oltului inferior - judetele Gorj si Valcea.

Foto: intactimages

Cod galben de ploi in Muntenia, Dobrogea si Moldova, incepand de luni... VIDEO! Accident spectaculos pe autostrada Bucuresti - Pitesti...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri