Antena Căutare

Horoscop 29 decembrie. Vinerea neagră pentru una dintre zodii. Ţie ce ţi-au rezervat astrele?

Horoscop 29 decembrie. Află ce ți-a pregătit destinul pentru ziua de 29 decembrie, în funcție de zodia pe care o ai. Nu strică să arunci un ochi și la zodia celor din jur, ca să te pregătești pentru orice situație neprevăzută!

Horoscop 29 decembrie. Află ce ți-a pregătit destinul pentru ziua de 29 decembrie, în funcție de zodia pe care o ai. Nu strică să arunci un ochi și la zodia celor din jur, ca să te pregătești pentru orice situație neprevăzută!

Horoscop 29 decembrie. O are ghinion uriaş. Ţie ce ţi-au pregătit astrele?

Berbec. Vinerea aceasta vei simți că ajungi în situații neprevăzute, din care vei putea ieși doar cu ajutorul intuiției tale specifice. Nu te panica, ci gândește lucid.

Taur. Gândurile multe și complicate te vor ține ocupat toată ziua. Nu este indicat totuși să începi să împrăștii vorba dacă nu ești sigur de informațiile pe care le-ai aflat.

Articolul continuă după reclamă

Gemeni. Oboseala te-a cam ajuns din urmă și ai nevoie de odihnă în plan psihic. Ferește-te de discuții și situații inutile, ce ar putea să îți consume și restul de energie.

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine ce te așteaptă?

Rac. Anumite schimbări neprevăzute te cam iau pe nepregătite și asta te dezarmează.

Fecioară. Ai ignorat un sfat de care abia acum ți-ai dat seama. E prea târziu, fiindcă deja începi să înduri consecințele.

Balanță. Nu e indicat să iei azi decizii fără să le analizezi extrem de bine.

Cele mai compatibile semne zodiacale când vine vorba despre amor. Tu ești compatibilă cu partenerul tău?

Scorpion. Ești cam repezit în această zi de vineri și asta te poate afecta. Lipsa ta de concentrare o să te facă să încurci anumite lucruri.

Săgetător. E o zi în care ești suspicios și asta te poate face ușor...paranoic! Comunicarea îți poate lămuri orice neînțelegere!

Capricorn. Vei avea parte de situații neprevăzute astăzi, așa că ai grijă să nu îți faci planuri prea mari. Dar nu îți face griji, fiindcă sigur e ceva de bine!

Singura zodie feminină care este pansament pentru sufletul bărbaților. Toți și-o doresc alături!

Vărsător. Ai grijă ce decizii iei, ca să nu ai probleme mai târziu.

Pești. Insistențele apropiaților te cam scot din sărite și asta te pune pe gânduri. Comunicarea te poate ajuta să lămurești ce anume vrea lumea de la tine.

Românii se gândesc deja la următoarele vacanțe! Care sunt zilele libere din 2018 și de ce sunt mai puține... Adevărul despre averea familiei Maleon, care s-a sinucis la Iași în ziua Crăciunului! Ce s-a descoperit în acte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x