Antena Căutare

Horoscop chinezesc 2019. Când începe Anul Nou Chinezesc și Ce va aduce el zodiacal?

Horoscop chinezesc 2019. Când începe Anul Nou Chinezesc și Ce va aduce el zodiacal?

Horoscop chinezesc 2019. Când începe Anul Nou Chinezesc și Ce va aduce el zodiacal?
Noul An Chinezesc | sfatulparintilor.ro

Pentru chinezi, cea mai importantă sărbătoare tradițională a lor este Anoul Nou Chinezesc. Originea acestei sărbători este înconjurată de diverse legende. Cu ocazia acestei sărbători, toți membrii familiei se adună, pregătindu-se pentru noul an. Ei fac ordine în case, decorează camerele și împodobesc casele cu mesaje tradiționale.

Calendarul tradițional chinezesc ne arată că la 5 februarie 2019 intrăm în anul Mistrețului de Pământ. Acest an se va încheia pe 24 ianuarie 2020. Zodiacul ne spune că anul Mistrețului de Pământ va fi un an în care ne vom relaxa mai mult și vom fi mai mulțumiți cu ceea ce avem. În acest an vom lăsa lucrurile să vină de la sine. Acesta va fi un an productiv, având ocazia să avansăm în carieră.

Astrele spun că hărnicia Mistrețului de Pământ ne va ajuta să fim bine organizați. Astfel, afacerile vor merge mai bine. Anul ce vine se anunță a fi unul plin de dragoste, prietenie și bucurie pentru toate semnele zodiacale.

Sursă foto: sfatulparintilor.ro

Epidemie de gripă în România! În ce condiții pot fi închise școlile și grădinițele! Anunțul de ultimă oră făcut de minis... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare: ”Urmează cinci vremi grele! Dumnezeu ne va pedepsi crunt!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x