Antena Căutare

Racii vor fi zâmbitori și amabili, iar Săgetătorii vor lua hotărâri drastice în dragoste! Horoscopul zilei, cu Andreea Joița

Berbecii se vor concentra serios asupra proiectelor de la birou și, chiar dacă lucrurile vor scârțâi, își vor da silința să le termine ca la carte.

Berbecii se vor concentra serios asupra proiectelor de la birou și, chiar dacă lucrurile vor scârțâi, își vor da silința să le termine ca la carte.

Taurii vor da dovadă de calm și vor ști să pună punctul pe i atunci când situația o va cere. Se anunța o zi cu reușite.

Gemenii sunt foarte buni consilieri astăzi. Au multă răbdare cu cei din jur și dau și sfaturi de mare ajutor pentru cei aflați în impas.

Racii vor fi zâmbitori și foarte amabili cu cei din jur, chiar dacă anumite persoane nu vor avea cele mai bune intenții în ceea ce îi privește. Își vor vedea liniștiți de scopurile lor.

Leii ar trebui să se mai detașeze de planul profesional și să acorde mai multă atenție propriei persoane. Mai multă odihnă n-ar strica.

Fecioarele nu vor dispune de multă energie, vor fi apatice, însă, cu toate acestea, vor face eforturi să se ridice la nivelul așteptărilor celor din jur.

Balanțele fac prea multe planuri și din acest motiv nu se organizează în cel mai corect mod. Mai ar trece la fapte și vor vedea pe parcurs dacă le ies toate

Scorpionii sunt harnici și în mare formă, așa că nu vor lasa niciun lucru de pe ordinea de zi, neterminat.

Săgetătorii vor fi puși în situația de a luă hotărâri drastice în plan emoțional. Să se încreadă sută la sută în intuiția lor și să nu se lase influențați.

Capricornii nu vor scăpa de neînțelegeri în mediul profesional. Stilul lor incisiv va atrage dispute. Seara însă va fi rezervată distracției.
Activitățile sociale alevarsatorilor vor contribui din plin la bună lor dispoziție. Vor fi zâmbitori și cu gânduri mărețe în plan profesional.

Peștii vor reuși să treacă ușor peste anumite situații mai neplăcute datorită prezenței excepționale de spirit. Doar se apropie weekendul, nu i așa?!

O femeie din Timiş a fost declarată în justiţie mama-surogat... Idei ciudate pentru Ziua Îndrăgostiţilor! Ai încerca vreuna din ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x