Antena Căutare

Horoscopul țigănesc îți spune cât de norocos vei fi în 2015! Află ce-ți rezervă bobii, cărțile și stelele în funcție de zodiile gitanilor!

Încă din cele mai vechi timpuri, cultura țigănească a fost recunoscută pentru puterea uriașă de predicție, însă numeroase persoane se tem să ia în seamă multe dintre prevestirile acestora, lucru care nu este tocmai în regulă.

Încă din cele mai vechi timpuri, cultura țigănească a fost recunoscută pentru puterea uriașă de predicție, însă numeroase persoane se tem să ia în seamă multe dintre prevestirile acestora, lucru care nu este tocmai în regulă.

Pentru că de-a lungul timpului, multe dintre previziunile lor s-au dovedit ar fi adevărate, ar fi bine să țineți cont de zodiile horoscopului țigănesc, pentru a știi ce oportunități ți se ivesc.

PUMNALUL – 21 martie – 20 aprilie

Semnul zodiacal ţigănesc al Pumnalului este echivalentul Berbecului în horoscopul european. Că să înţelegi aspectele zodiei, trebuie să ţii seama de obiectul al cărui nume îl poartă. Pumnalul – de obicei cu plasele de os – este unul foarte important pentru nomazi. În vechime, cu pumnalul ei îşi croiau drum prin hăţişurile codrilor şi tot cu el se apărau de sălbăticiuni şi de omul viclean.

Pumnalul semnifică dârzenia, cutezanţa, neînfricarea, pe cel care merge în cercetare, pentru a vedea dacă drumul nu e plin de primejdii.

Despre cei născuţi în zodia Pumnalului se spune că nu cunosc frică şi că le place să fie mereu cei dintâi. Nu vor da înapoi de la nici o lupta, indiferent dacă asta înseamnă lupta cu seamăn sau cu propriul ego.

Caută mereu să fie învingători. Să cunoască succesul. Au multă voinţă şi nu se lasă doborâţi de greutăţile vieţii. Sunt loiali familiei, neamului, prietenilor şi nu precupetesc nici un efort pentru a-i proteja pe cei dragi.

COROANA – 1 aprilie – 20 mai

Semnul zodiacal ţigănesc al Coroaneii este echivalentul Taurului în horoscopul european. Anul 2014 va fi anul expansiunii pentru nativii din Coroana.

Coroana reprezintă nu doar semnul puterii, ci şi al bogăţiei, care în universul gitan – că şi în cel din afară lui – se suprapun adeseori. Cine are avere, poate să conducă familia, tribul, ţara, lumea.

Oamenii născuţi sub acest semn au determinarea de a face bani. Muncesc mult, cu mâinile, dar şi cu mintea. Vor face bani poate mai mulţi datorită isteţimii lor, decât datorită priceperii la vreun meşteşug.

Chiar dacă nu vor avea avuţii de la început, le vor dobândi.

Coroana înseamnă: aur, salbe, bănet.

Însă zodia care le da atâta putere şi bogăţie, le poate lua şi minţile. De aceea este bine să înveţe ce înseamnă cumpătarea şi dărnicia. Să nu adune doar pentru ei, ci să şi împartă ceea ce dobândesc. Unii dintre nativii zodiei, care nu vor să-şi însuşească şi lecţiile de viaţă, vor ajunge, din avariţie, să facă fapte reprobabile. Vor minţi, vor înşela ori îşi vor vinde apropiaţii. Cei care însă vor ţine seama de aceste lecţii, vor ajunge să conducă cu înţelepciune lumea lor – fie ea mai mică sau mai mare.

SFEŞNICUL – 21 mai – 20 iunie

Semnul zodiacal ţigănesc al Sfeşnicului este echivalentul Gemenilor în horoscopul european. Acesta este cel care răspândeşte lumina şi alungă întunericul. Prin urmare, nativii zodiei sunt şi ei „purtători de lumina”. Pentru că în contextul umanităţii lumina este simbolul cunoaşterii şi al înţelepciunii, asta denotă că acei născuţi în zodia Sfeşnicului vor fi oameni cu drag de învăţătură, care vor ajunge departe pe drumul destinului lor datorită acumulării, asimilării de noi şi noi informaţii. Sunt persoane capabile să înveţe dar şi să-i înveţe pe ceilalţi. Pot fi dascăli pricepuţi, dar şi scriitori, filosofi ori lideri spirituali. Vor fi mereu admiraţi pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce fac. Uneori însă vor fi pizmuiţi. Vor fi mereu gata să dăruiască din preaplinul minţii lor sclipitoare fără a se teme că astfel cupa spiritului lor se va goli. Generozitatea îi caracterizează, şi prin asta înţelegem că dăruiesc din energia lor, din ştiinţă lor, din fiinţă lor, pentru evoluţia celor de alături.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii, aici!

România, zguduită din nou la început de an! Un cutremur s-a produs astăzi, în Muntenia... Ai băut prea mult în ultimele zile? Iată cum să scapi de mahmureală! Remedii simple, la îndemâna oricui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x