Horoscopul lunii iulie 2020. Schimbări majore!! Totul despre bani, dragoste și sănătate

Horoscop luna iulie 2020. Horoscopul lunii iulie vă recomandă să vă păstrați calmul și să judecați situațiile la rece. Urmează o perioadă în care obstacolele se țin lanț! Iată ce aduce horoscopul lunii iulie pentru zodii.

Horoscopul lunii iulie 2020. Schimbări majore!! Totul despre bani, dragoste și sănătate

Horoscopul lunii IULIE 2020. BERBEC

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Casa iubirii Berbecului este bine activată de planete în iulie 2020.

Prima decadă a lunii iulie 2020 poate fi marcată de neînțelegeri și discuții în contradictoriu legate de intimitate, de fidelitate și de implicarea în viața de cuplu. Predispoziția ta este de a flirta foarte vizibil cu toată lumea, indiferent dacă ai pereche sau nu, dacă ești căsătorit sau nu. Ar fi bine să fii mai atent la sentimentele și nevoile perechii tale, fiindcă riști să ți se plătească exact cu aceeași monedă.

SĂNĂTATE: Nativii din Berbec se bucură de un an înfloritor, sănătos. Acesta este o lună minunată, în timpul căruia vei încerca să ai mai multă grijă de tine, te va interesa starea corpului tău, starea ta de bine și, cumva, te vei îndrepta către o ascensiune spirituală.

Vei face mai multe exerciții fizice decât de obicei și nu vei abandona obiceiurile alimentare sănătoase. Mai mult, astrele îți vor oferi cadou energie pozitivă în cea mai mare parte a anului. Vei începe să-ți privești corpul cu mai multă bunătate și răbdare, să-l înțelegi mai bine și să-i urmărești mai atent semnele și nevoile. Poate că vei programa mai des întâlnirile cu medicul pentru controale de rutină sau vei alege să faci câteva schimbări majore și favorabile în stilul tău de viață.

CARIERĂ ȘI BANI: Cariera poate fi mai puțin evidențiată decât în ​​mod normal în majoritatea lunilor următoare. În timp ce interacțiunile importante îți aduc cunoștințe noi și, probabil, noi obiective de afaceri, punctul principal este punerea în comun a responsabilităților, lucrul cu bunurile și resursele altor persoane și înțelegerea modului în care un lucru alimentează altul. Dacă există litigii pe rol este probabil să ajungă la o sentință.

Horoscopul lunii IULIE 2020. TAUR

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Este O LUNĂ interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și posibilitățile intime pentru nativii din zodia Taur. Cu respectul de sine sub control cosmic, cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât mai ușor îți vei găsi parteneriatele romantice.


În prima decadă a lunii iulie, discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei, fiindcă nici tu, nici perechea de viață ori iubitul/iubita, nu prea știți ce vreți și nu reușiți să vă înțelegeți în chestiuni ce țin de spațiul de locuit sau de bunul mers al vieții de cuplu, în general. Dacă se pune problema să începeți să locuiți împreună, s-ar putea ca ideea să ți se pară mai degrabă stresantă decât tentantă, așa că ar fi bine să nu te grăbești.

SĂNĂTATE: Pentru nativii din Taur, luna acesta aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegi să o utilizezi. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool, este recomandat să renunți sau, cel puțin, să le reduci.

Dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează nivelul de energie necesar pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele.

CARIERĂ ȘI BANI: Această zonă este extrem de energizată în tot acest an. Totul poate fi gestionat doar știind ce ai nevoie, ce dorești… de ce le dorești și ce rol joacă în a te face să te simțiți în siguranță, susținut, puternic și liniștit.

Aplicarea acestor întrebări la orice, de la conturile bancare și de economii, la relațiile tale, la muncă, la dorințele și la valorile tale aduce o claritate uimitoare și face toate deciziile mult mai ușoare. Munca grea aduce recompense foarte promițătoare. În caz de îndoială … adăugă timp suplimentar, concentrare și efort.

Horoscopul lunii IULIE 2020. GEMENI

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia.

O mare parte din acest nou entuziasm, Gem, va încheia o fază de aproape 18 luni de confortare, plăcere acasă și romantism privat: așteptați ca un val puternic de apartenență socială și implicare de grup să ajungă în toate relațiile cheie.

Unii gemeni, în special cei implicați în relații extrem de private sau triunghiuri sociale complexe, vor experimenta anul acesta o recunoaștere dramatică a angajamentelor lor romantice și emoționale.

SĂNĂTATE: Sănătatea și starea ta de spirit sunt interconectate. Când sunteți trist, neliniștit sau încordat, bolile sunt pe un război, iar imunitatea scade.

Cu toate acestea, atunci când ești încrezător și optimist, starea ta de sănătate se îmbunătățește considerabil.

Cu alte cuvinte, nu vă așteaptă afecțiuni severe în cursul anului 2020, cu excepția cazului în care anumite aspecte astrale sunt specificate în diagrama personală.

CARIERĂ ȘI BANI:

Jupiter ajută la ridicarea acestei zone pentru primele 8 luni ale anului. Cu toate acestea, cu Saturn în semnul tău, toate eforturile care se aplică finanțelor, resurselor și securității ar trebui să fie inspectate pentru apelul și puterea pe termen lung.

Aceste reguli contează încă. Gemeni, în 2020, mai ales în luna IULIE 2020 veți primi o compensație corectă pentru ceea ce lucrați, dar munca grea va fi o necesitate.

Este un lucru bun (așa cum sunt toate lecțiile lui Saturn în cele din urmă), genul de focalizare care se bazează pe atuurile ascunse și te obligă să-ți întinzi cunoștințele și tenacitatea.

Horoscopul lunii IULIE 2020. RAC

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI:

În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia.

Multe momente critice se concentrează asupra romantismului, senzualității și viselor tale din jurul lor în anul următor. Cu un Venus retrograd în octombrie stârnind dorințele în semnul Scorpionului și în casa hărții tale solare care simbolizează treburile vii și imaginația, aproape orice este posibil.

SĂNĂTATE: Pentru nativii Racului, sănătatea este influențată intens de nivelul de stres din acest an în care tocmai am intrat. Stresul reduce imunitatea, astfel încât scade capacitatea organismului de a lupta împotriva bolilor. Cea mai stresantă perioadă pentru tine pare să fie sezonul cald.

Din fericire, o dietă bogată în vitamine, dar săracă în calorii, precum și o activitate fizică regulată, reprezintă arme pentru a reduce considerabil nivelul hormonilor organismului, dar și al virușilor care umblă liberi. Acesta este motivul pentru care rezoluțiile pentru acest an ar trebui să vizeze, cel puțin din punct de vedere al sănătății, o nutriție sănătoasă și programe de exerciții fizice pentru fiecare sezon.

CARIERĂ ȘI BANI: Munca continuă să fie extrem de importantă pentru Raci. Este un proces de învățare pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine personal, ceea ce se potrivește, de asemenea, obligațiilor și responsabilităților tale și care te poate ajuta, de asemenea, să realizați obiectivele și ambițiile mai departe.

Horoscopul lunii IULIE 2020. LEU

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Această parte a vieții tale continuă să se deruleze dramatic. Noile alianțe și întoarcerea vechilor iubiri din trecut fac parte din posibilități.

Această întreagă perioadă din ultimii 6 ani a lucrat încet, și uneori nu atât de lent, în modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești de la ea, ceea ce ai nevoie de la ea până la cele mai profunde niveluri.

Focurile de artificii fără substanță durează puțin în timp ce înaintezi către o atitudine și o conștientizare mai plină de satisfacție, mai completă în jurul intimității.

SĂNĂTATE: O reevaluare a vieții tale, a dorințelor și aspirațiilor tale pentru acest an, precum și reorganizarea listei de priorități ți-ar face foarte bine. Deși începutul de lună se simte ca unul puternic, pentru că ești plin de entuziasm, în curând vei simți nevoia să pui o ordine asemănătoare, poate chiar să faci curățenie în cercurile tale de prieteni.

Prin urmare, dacă pe plan mental te confrunți cu turbulențe, în ceea ce privește sănătatea fizică, putem spune că începutul anului nu prevede nicio boală severă în cazul tău.

CARIERĂ ȘI BANI: Te vei găsi în tensiune intelectuală și creativă pentru a lucra cu toate posibilitățile de conectare la resurse și finanțe. Ele nu sunt oportunități de ratat, dar necesită o perspectivă nouă, o nouă stare de spirit și, probabil, o nouă orientare spre obiective.

Obișnuia să funcționeze, dar își face totuși treaba? Nu te mai agăța de vechile moduri de a-ți gestiona activele sau de a investi pentru viitor dacă nu-ți mai îndeplinesc cerințele și / sau așteptările. Partenerii pot fi de ajutor uneori… .dar învață să urmărești indiciile care anunță când să soliciți ajutor și când să călătorești pe cont propriu.

Horoscopul lunii IULIE 2020. FECIOARĂ

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Flexibilitatea, atașamentele emoționale și abilitarea de sine vă permit să profitați la maxim din ofertele.

Fecioarele unice se pot aștepta ca problemele cheie de relocare, cazări comune sau schimbări financiare rapide să însoțească sosirea noilor relații în acest an: până la sfârșitul lunii iunie se așteaptă ca o serie de decizii vitale de acasă sau de securitate să devină o prioritate principală.

După ce la sfârșitul lunii august se va stabili un model previzibil cu cei dragi: astrologic, acesta va fi un moment cheie pentru crearea de noi obiceiuri de acasă, acorduri sociale sau așteptări romantice pe termen lung.

SĂNĂTATE: Există riscul de dureri de stomac și arsuri la stomac, indigestie ușoară sau colesterol ridicat sau chiar ficat gras. Acesta este motivul pentru care insistăm pe o nutriție adecvată.

Cel mai bun moment pentru vindecarea corpului este în timpul verii, în special în iulie și august, așa că dacă doriți să urmați un tratament de care vă temeți sau ați decis o intervenție, aceste luni sunt favorabile pentru o recuperare ușoară.

CARIERĂ ȘI BANI: Este munca, munca, munca și posibilitățile găsite acolo, care influențează finanțele și sentimentul dvs. de securitate personală.

Arătați puțin mai mult spiritului și încrederii dvs. superiorilor și celorlalți influenți. Împărtășește-ți ideile cu o voce care este puțin mai tare și intră în rolul de lider dacă ai șansa.Preluarea controlului asupra muncii tale și a tuturor posibilităților pe care le deține promite că 2020 poate fi transformațional pe tărâmul afacerilor tale.

Horoscopul lunii IULIE 2020. BALANȚĂ

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Noii iubiți sau un mod nou de a vedea un partener actual îți pot lumina visele încântătoare în aproape orice moment.

Călătoria poate fi legată de o posibilitate senzuală sau… cineva dintr-un loc destul de exotic poate fi centrul atenției tale. Cu o mare parte din acest an subliniind viitorul tău și modul în care dorești să-l construiești, dragostea ia și o notă oarecum serioasă. Totuși, învață să te joci și să te distrezi păstrându-ți angajamentele și legăturile potențiale de lungă durată.

SĂNĂTATE: Deși starea ta generală de sănătate s-a îmbunătățit, simți că mai este loc pentru mai multe.

În anul precedent, ai descoperit terapii și activități benefice, ceea ce înseamnă foarte mult pentru tine. Acum știi ce trebuie să faci, care schimbări din stilul tău de viață sunt benefice pentru tine și îți aduc bucurie, iar stelele prezic și o puternică ascensiune spirituală.

Cei dragi vă sprijină și ideile și viața dvs. se schimbă și, de fapt, este posibil să fie nevoie să le implementezi și în viața lor, deoarece devin adepți ai ideilor tale.

CARIERĂ ȘI BANI: S-ar putea să vină bani primiți din munca depusă în trecut și ar putea exista un bonus sau o promoție legată de munca și cariera ta. … un bonus sau o promoție care a fost câștigat din greu. Continuă să îți vizualizezi independența, abilitățile de a gestiona de unul singur și vei găsi câteva resurse valoroase care te așteaptă pe măsură ce călătorești de-a lungul lunilor.

Horoscopul lunii IULIE 2020. SCORPION

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Domeniile cheie de îngrijorare pot implica lupte cu puterea cu rudele mai în vârstă, regimurile de sănătate sau planificarea financiară pe termen lung: în săptămânile și lunile următoare se așteaptă o explorare constantă a noilor opțiuni și independență socială din partea partenerilor romantici pe termen lung.

O mare parte din aceasta este sănătoasă și va pune capăt probabil unei faze de aproape 18 luni de relații neproductive cu rudele sau prietenii de familie pe termen lung.

Mulți scorpioni vor întâlni, de asemenea, un val rapid de senzualitate fizică și atracție romantică pe parcursul lunii martie și începutul lunii aprilie: se așteaptă la o conștientizare reînnoită a flirtului și a vitalității fizice în toate relațiile cheie.

SĂNĂTATE: Veți menține un stil de viață sănătos și veți avea tendința să nu mai amânați programările medicului, indiferent dacă sunt pentru teste de rutină sau pentru scalarea dentară periodică.

Vei adopta noi obiceiuri alimentare și de mișcare, mai bune și mai eficiente pentru tine și vei deveni mai optimist.

Stelele vă aduc energie pozitivă pentru a reuși să finalizați tot ce ați planificat.

Stelele aduc o recomandare: prudență cu privire la dulciurile și cerealele procesate, precum și alcoolul, deoarece pancreasul tău poate reacționa în acest an.

CARIERĂ ȘI BANI: Această zonă este influențată și de aceleași energii care îți stârnesc legăturile pasionale.

Alți oameni și ceea ce aduc în ceea ce privește activele, titlurile și averea joacă un rol influent în evenimentele majore de-a lungul lunilor următoare.

Te vei descurca cu parteneri foarte puternici, angajatori, colegi și alții.

Vor fi lucruri pe care le aduc în viața ta și modul în care te ocupi de ele este problema.

De asemenea, veți descoperi perioade în care eforturile proprii sunt tot ceea ce este necesar pentru a construi resurse financiare.

Horoscopul lunii IULIE 2020. SĂGETĂTOR

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie.

Va fi un moment vital pentru a câștiga încredere între cei dragi și pentru a stabili o înțelegere comună sau un angajament cu partenerii romantici: vegheați la rezolvarea cea mai bună a dificultăților familiale sau bănești prin conștientizarea grupului, discuții practice și obiective comune.

SĂNĂTATE: Prin urmare, se poate să ai probleme ce țin de digestie ori de aciditate, așa că ar fi bine să optezi pentru o dietă cât mai ușoară.

Sunt vizați mai ales Săgetătorii cu afecțiuni mai vechi, care acum pot avea pusee neplăcute.

CARIERĂ ȘI BANI: O apăsare și o explozie de ambiții pot începe perioada, dar care se retrag rapid și lasă loc unor atașamente mai altruiste, mai vizionare.

În ultimii ani ați avut un adevărat montaj rusesc pe tărâmul resurselor și al bunurilor personale și este posibil să fi fost unul dintre norocoșii Vărsători care au văzut averi mici (sau mari) să pară de nicăieri sau s-ar putea să fi fost unul dintre Vărsători care a găsit în orice aspect de stabilitate un concept imposibil.

Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește. În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active.

Horoscopul lunii IULIE 2020. CAPRICORN

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Mulți Capricorni au experimentat recent o perioadă de aproape 2 ani de auto-examinare și îndoieli în domeniile angajamentului romantic, securității emoționale pe termen lung și afecțiunii împărtășite.

Însă, continuând tot timpul acestui an îndoielile și neînțelegerile tale vor fi dovedite inexacte.

La scurt timp după mijlocul lunii martie, urmărește o nouă relație care să aprofundeze dramatic sau să ofere un nivel încântător de pasiune, obiective comune și securitate.

Chiar dacă dezamăgirile din trecut ar fi putut fi puternic resimțite, angajamentele pe termen lung și sentimentele reînnoite de pasiune vor fi greu de rezistat în acest an.

Mulți Capricorni vor experimenta acum o perioadă neobișnuită de „răspunsuri inconștiente” din partea persoanelor dragi și în relații strânse: între începutul lunii februarie și aprilie se așteaptă ca coincidențe neobișnuite sau comentarii dezvăluite ciudat de la cei dragi să abordeze temerile, întrebările sau iritațiile private de multă vreme.

SĂNĂTATE: Sistemul nervos poate da semnale de oboseală, dureri de cap sau semnale care pot afecta membrele sau coloana vertebrală.

Stresul este principalul factor de risc pentru sănătatea dvs., prin urmare, un stil de viață sănătos și, de asemenea, metodele de relaxare, cum ar fi meditația sau yoga, rămân principalul ajutor pentru menținerea stării de bine.

CARIERĂ ȘI BANI: Vă veți considera că luați în considerare partenerii și ce pot adăuga investițiilor dvs.

De asemenea, este posibil ca din când în când să se afle atenții mari, fuziuni și decizii de afaceri care nu pot fi luate singure. Banii au o notă de fulger și o calitate de vis.

Motto-ul dvs. ar trebui să fie ușor, profitați la maxim. O perioadă de Venus retrogradă la sfârșitul anului poate readuce în joc o misiune sau un obiectiv vechi.

S-ar putea dovedi a avea succes financiar, așa că asigurați-vă că verificați totul când apare.

Horoscopul lunii IULIE 2020. VĂRSĂTOR

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Partenerii romantici ar putea fi surprinzător de seducători la începutul acestui an, Vărsător: aliniamentele planetare indică acum că în curând mulți Vărsători vor experimenta o refacere vitală a atracției fizice și a pasiunii romantice în toate relațiile pe termen lung.

Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie.

Acesta va fi un moment vital pentru a câștiga încredere între cei dragi și pentru a stabili o înțelegere comună sau un angajament cu partenerii romantici: vegheați la rezolvarea cea mai bună a dificultăților familiale sau bănești prin conștientizarea grupului, discuții practice și obiective comune.

SĂNĂTATE: Te-ar putea ajuta reluarea unor practici spirituale sau învățarea unor metode de relaxare, de meditație etc.

CARIERĂ ȘI BANI:

Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește! În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active.

Este probabil ca investițiile să fie cele care plătesc în posibilități pe termen lung și ar putea reflecta o nouă iubire de casă sau o mutare literală în mediul mai bun.

Horoscopul lunii IULIE 2020. PEȘTI

DRAGOSTE ȘI VIAȚA ÎN DOI: Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie.

Peștii singuri se pot aștepta să întâlnească o relație neobișnuit de complicată la începutul lunii 2020: pentru o poveste de dragoste extrem de pasională și complicată, care să ceară atenție.

SĂNĂTATE: Sunteți dispus să mergeți la medic, să vă îmbunătățiți starea dinților, de exemplu, să încercați diferite terapii de mișcare care vă pot ajuta atât fizic cât și energetic, să recurgeți la ritualuri care vă pot încărca pozitiv corpul, pentru a face sănătos. modificări în dieta dvs. și așa mai departe.

Ești foarte hotărât să ai grijă de tine, de felul în care te simți și îți petreci timpul și chiar de felul în care arăți.

CARIERĂ ȘI BANI: În plan profesional și financiar se impun o serie de schimbări pe care poate că nu ești pregătit să le faci, dar nu prea ai de ales.

Pot fi mai frecvente certurile cu colegii, iar unii Pești s-ar putea simți exploatați, limitați în mișcări, neapreciați. Dacă reușești să te mobilizezi, mai ales la nivel psihic, și să îți domolești un pic frustrările și nervozitatea, ai putea să schimbi în bine multe lucruri.

În această perioadă pot fi favorizați Peștii care au de dat examene pentru recunoașterea unor competențe, astfel încât să își îmbunătățească performanțele în carieră sau să poată viza un post mai bun în firma în care lucrează.

Ultimele știri