Antena Căutare

Horoscopul NOROCULUI în luna IULIE! Iată ce spun astrele

Iulie este, în mare parte, dedicată relaxării, concediului, motiv pentru care este mai important ca niciodată să ştim ce ne rezervă astrele în luna lui Cuptor

Iulie este, în mare parte, dedicată relaxării, concediului, motiv pentru care este mai important ca niciodată să ştim ce ne rezervă astrele în luna lui Cuptor.

Rac: E posibil ca din cauza prea multei încrederi să îi ia gura pe dinainte uneori. Din această cauză, nativii raci risca să îşi duşmani, unii dintre ei putând să se răzbune destul de grav.

Leii nu au prea multă energie luna această şi nici iniţiativă, lucru care îi va împiedica să aibă rezultate profesionale. Vestea bună este că oportunităţile care le apar în cale sunt atât de evidente încât îi vor salva de la unele situaţii neplăcute.

Fecioarele sunt sensibile, dar luna aceasta dacă nu au grijă vor simţi consecinţele pe propria piele. Un program de somn, mese regulate şi puţină mişcare sunt doar câteva elemente care le vor scăpa de necazuri.

VEZI AICI HOROSCOPUL ŞI PENTRU RESTUL ZODIILOR

ALERTĂ! Meteorologii au emis un COD GALBEN de vreme rea! Iată ce presupune!... Schimbarea la față a fluviului: Dunărea, mai curată de ziua ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x