Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul Zilei! Astrele continuă să ne surprindă! Balanţele sunt nemulţumite din cauza unor dificultăţi financiare

Berbecii sunt în cea mai bună formă a lor şi au şanse de reuşită pe toate planurile. Ar fi indicat să asculte sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Berbecii sunt în cea mai bună formă a lor şi au şanse de reuşită pe toate planurile. Ar fi indicat să asculte sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Farmecul personal al Taurilor îi va face să fie remarcaţi în societate. Iar asta le aduce extrem de multe beneficii pe plan financiar.

Nu îi faceţi reproşuri persoanei iubite astăzi, nativi Gemeni. Este posibil să iscaţi un scandal care nu va avea o rezolvare prea simplă.

Racii fac planuri pentru o scurtă vacanţă şi asta pentru că au muncit toată vara, iar acum se gândesc să profite de reduceri.

În prima parte a zilei, Leii se vor confrunta cu ceva evenimente neprevăzute. Este indicat să îşi păstreze calmul şi să fie mai înţelegători.

După o perioadă nefavorabilă, astazi iese soarele şi pe strada Fecioarelor. Au ocazia să cunoască o persoană cu care s-ar putea să lege o relaţie de lungă durată.

Balanţele sunt nemulţumite din cauza unor dificultăţi financiare. Vestea buna vine însă spre seară, atunci când un prieten le va oferi ajutorul.

Weekendul îi găseşte pe Scorpioni preocupaţi de problemele profesionale. Au de luat o decizie importantă care nu mai poate aştepta.

Săgetătorii au o stare de spirit excelentă şi întreţin atmosfera oriunde se duc. Seara ar putea participa chiar la o petrecere interesantă.

Ar fi bine să evitaţi întâlnirile în acest sfârşit de săptămână, nativi Capricorn şi să vă relaxaţi. Oboseala şi-ar putea spune cuvântul.

Faptul că Vărsătorii dedică prea mult timp planului profesional, le-ar putea aduce discuţii cu partenerul de viaţă. Nu ar strica dacă şi-ar închide telefonul în acest weekend.

Şi Peştii ar trebui să încerce să caute un compromis între planul financiar şi cel sentimental. Altfel riscă să fie dezamăgiţi.

Recomandari