Antena Căutare

Horoscopul zilei cu Andreea Joita! Vezi ce-ti rezerva astrele pentru 9 august

Mai e putin pana in weekend, asa ca trebuie sa fim intelegatori cu taurii, carora nu le va sta mintea la treburi serioase astazi

Berbecii stralucesc astazi la capitolul idei bune. De aceea, initiativele lor vor fi acceptate cu usurinta de apropiati si se vor bucura de succes.

Taurii sunt deja cu gandul in weekend. Sa nu va mire daca astazi vor fi mai mult cu capul in nori si nereceptivi la problemele celor din jur.

Gemenii sunt intr o forma excelenta, de aceea nimic nu va ramane nepus la punct in programul lor.

Racii sunt eficienti, vor avea raspuns la toate si vor gasi rezolvarea rapida a tuturor problemelor ivite.

Leii sunt hotarati sa faca o schimbare in plan emotional. Inainte de a-si pune in practica gandurile, ar fi absolut necesar sa analizeze situatia pe toate partile.

Fecioarele risca sa-si creeze singure probleme, din dorinta de a impaca pe toata lumea. N-ar strica sa se focuseze pe propriile interese.

Balantele ar face bine sa nu se hazardeze in a face investitii materiale astazi, chiar daca vor primi oferte tentante. Astrele nu sunt favorabile la acest capitol si pot pierde toti banii pusi la bataie.

Se cunoaste ca se apropie weekendul. Scorpionii vor fi mai toata ziua zambitori si vor fi responsabili si cu bunadispozitie a celor din jur.

Sagetatorii sunt pusi pe facut critici. Nimic nu va fi pe gustul lor. Pentru a se bucura de o zi linistita, ar fi indicat sa trateze totul cu mai multa ingaduinta si calm.

Capricornii vor fi cam ingandurati astazi. Problemele unei persoane din familie le vor capta in totalitate atentia si interesul.

Varsatorii sunt plini de entuziasm, ca doar se apropie weekendul. Datorita acestei stari de bine, vor reusi sa treaca cu brio peste obsacolele care le vor aparea in cale.

Pestii vor fi foarte sociabili, isi vor aloca majoritatea timpului prietenilor. Pe seara, ii asteapta vesti bune legate de serviciu.

Alexandru Visinescu va fi anchetat de Parchetul General. Tortionarul, acuzat de omor deosebit de grav... Curtea casei parohiale, magazin cu bautura si tigari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x