Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 10 iulie!

Gemenii nu vor avea o zi usoara, nici forma in care se gasesc nu le va fi de ajutor. In schimb, taurii se vor bucura de succes in ceea ce vor intreprinde.

Nativii Berbeci vor fi cu zambetul pe buze si cu gandul la distractie. Ar fi cazul sa se concentreze mai mult la birou, pentru a nu se trezi cu sanctiuni si critici.

Taurii sunt in mare forma si vor reusi sa puna in practica tot ceea ce isi propun pentru astazi.

Gemenii nu prea stiu de gluma, nu sunt in apele lor, tocmai de aceea nu vor fi partenerul ideal de discutie sau colaborare.

Racii se vor bucura de primirea unei vesti referitoare la un proiect profesional. In plan financiar, astrele le sunt favorabile.

Leii nu se vor remarca la serviciu prin rezultate exceptionale, ci mai degraba prin entuziasmul cu care lucreaza la proiecte. Pe seara, vor avea parte de surprize familiale.

Pentru fecioare se intrevede o calatorie in interes de serviciu. Se pot intoarce cu bani frumosi din aceasta.

Balantele vor avea parte de ceva probleme, in plan personal. Sunt intr-o forma buna astazi, asa ca le vor face fata cu brio.

Scorpionii nu se vor da in laturi de la activitatile dificile, ci vor incerca sa gaseasca solutiile potrivite.

Sagetatorii vor avea o zi incarcata, cu multe evenimente neprevazute. Nu le va fi usor sa faca fata tuturor situatiilor, insa sprijinul apropiatilor va fi de mare ajutor.

Capricornii sunt cam dezorganizati si asta se va reflecta in rezultatele muncii lor. Ar fi ideal daca s-ar mai aduna putin.

Varsatorii vor imbina utilul cu placutul. Se vor concentra asupra proiectelor personale si vor incerca sa le valorifice cat mai mult.

Pestii stau de minune la capitolul creativitate. Asa ca ar trebui sa speculeze acest aspect si sa se implice in activitati artistice.

Marturiile studentului-erou de la Universitatea din Iasi: "I-am legat mainile la spate cu o curea. Nu ma gandeam la... Petra Pintelei, tanara cu voce de aur! S-a nascut aproape oarba, insa adora sa cante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x