Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 6 iulie!

Reusite pe toata linia. Asta ii asteapta pe nativii Raci, astazi. In schimb, Leii vor avea parte de tensiuni. Andreea Joita iti spune ce se intampla cu celelalte zodii.

Nativii din zodia Berbec sunt foarte activi. Se vor implica suta la suta in toate activitatile in care vor fi solicitati. Pe seara, distractia va fi cuvantul de ordine.

Taurilor le merge bine in plan emotional, iar asta ii face sa fie binedipusi si sa nu.

Gemenii ar trebui sa invete sa ia lucrurile asa cum sunt, sa se adapteze si sa nu mai amplifice lucrurile acolo unde nu e cazul.

Celor nascuti in zodia Rac astrele le sunt favorabile mai ales in plan afectiv. Se anunta o zi cu multe surprize la acest capitol.

Leilor spun uneori intr-un mod mult prea direct anumitor lucruri pe nume. Daca ar fi mai diplomati, ar evita conflictele si certurile.

Fecioarele se vor confrunta cu ceva probleme pe plan sentimental. Ar face bine sa nu ezite in a pune lucrurile la punct, insa cu calm.

Balantele vor fi caracterizate, astazi, de bunadispozitie. Vor avea si de ce, vestile pozitive nu le vor ocoli.

Scorpionii sunt distrati, cu capul in nori, insa cu toate acestea vor reusi sa se ridice la nivelul asteptarilor celor din jur.

Sagetatorii sunt buni comunicatori si vor fi cei care vor reusi sa aplaneze conflictele izbucnite.

Capricornii se vor organiza de minune si vor reusi sa multumeasca pe toata lumea, chair daca nu vor avea putine responsabilitati.

Varsatorii vor avea o vorba buna pentru fiecare si isi vor oferi ajutorul neconditionat personeleor care le vor cere asta.

Pestii se vor axa astazi pe rezolvarea problemelor casnice. In acest mod, vor pune capat tensiunilor familiale.

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu tine cu dintii de avere... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 7 iulie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x