Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 9 iulie!

Bani, bani si iar bani. Asta prezic astrele pentru balante. Pe lei, in schimb, conflictele nu ii vor ocoli. Andreea Joita ne spune ce ne rezerva astrele pentru celelalte zodii.

Berbecii vor colabora de minune in proiectele demarate si toate discutiile de astazi, din mediul profesional, vor avea ca finalitate... reusita.

Taurii au tendinta de a se implica in discutii care nu ii privesc si risca sa-si faca nejustificat dusmani. Mai bine s-ar concentra pe activitatile familiale.

Gemenii vor fi caracterizati de buna-dispozitie. Vor face totul cu drag si implicare suta la suta.

Racii nu vor avea o zi usoara. Problemele dificil de rezolvat, de la serviciu, le vor da batai serioase de cap. Acasa, insa, pace si armonie.

Leilor cu greu le veti putea intra in gratii. Vor fi nemultumiti si nu vor ezita in a-si arata supararea, asa ca ar fi indicat sa va purtati cu manusi cu ei astazi.

Fecioarele ar face bine sa caute o cale mijloc intre familie si viata profesionala, pentru a nu da nastere tensiunilor in cuplu.

Balantele au spor la bani. Au sansa de a se alege cu un contract profitabil.

Scorpionii vor fi pusi in situatii stresante la serviciu si isi vor pierde cu usurinta cumpatul. Calmul i-ar ajuta sa gaseasca si solutiile optime.

Sagetatorii sunt duplicitari si vor exista persoane care le vor demasca intentiile. Nu se anunta o zi linistita, ci tensionata.

Capricornii, in schimb, se vor bucura de o zi excelenta. Au sanse si la bani, astazi.

Varsatorilor le merge de minune, in plan emotional. Multe dintre dorintele lor pot prinde contur astazi.

Pestii nu se vor dezice de promisiuni, chiar daca nu le va fi usor sa le indeplineasca. Eforturile lor nu vor ramane nerasplatite.

Radio ZU a facut un ascultator fericit! I-a oferit un apartament complet dotat si utilat... Marturiile studentului-erou de la Universitatea din Iasi: "I-am legat mainile la spate cu o curea. Nu ma gandeam la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x