Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Amor și surprize la tot pasul! Cine va fi cel mai fericit azi?

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Horoscopul din 15 august vă recomandă să luați totul cu calm și liniște sufletească. Dacă vă agitați nu veți găsi un răspuns, el va veni când la momentul potrivit

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Amor și suprize la tot pasul! Cine va fi cel mai fericit azi?

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Berbec

Este forfotă în plan domestic la sfârșitul acestei săptămâni. Poate fi vorba atât despre discuții aprinse cu membrii familiei sau cu neamurile, cât și despre pornirea unor activități gospodărești de anvergură. Fii prudent și evită conflictele cu ceilalți! Duminică este rost de distracții, relaxări în natură și niscai veselie. Ai încredere că totul va fi bine, potrivit astrocafe

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Taur

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat la sfârșitul acestei săpătmâni. Dialoguri multiple, întâlniri, călătorii pe distanțe scurte, toate se amestecă într-un carusel greu de oprit. Păstrează o anumită distanță față de toată lumea, pentru că există riscul să apară neplăceri serioase. Duminică ai nevoie de liniștea și confortul casei.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Gemeni

Nemulțumirile privitoare la bugetul de venituri și cheltuilei sunt mari, dar vei continua să cheltuiești poate chiar mai mult decât îți planifici în zilele acestui final de săptămână. Pe lângă cheltuielile tale personale pot interveni cheltuieli pentru prieteni sau colegii de mună. Prudență și discernământ! Duminică este rost de plimbări și conversații.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Rac

Controlează-ți reacțiile și cultivă atitudini binevoitoare la sfârșitul acestei săptămâni. Există o predispoziție de a căuta nod în papură la orice, aspect foarte dăunător relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Totul depinde numai de tine și de felul în care îți gestionezi viața. Duminică apar cheltuieli neprevăzute, fie pentru traiul cotidian, fie pentru mofturi și cadouri.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Leu

Oboseala își va spune cuvântul la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea organizează-ți activitățile astfel încât să ai timp suficient pentru tine și gândurile tale. Sunt momente bune pentru a regândi unele situații în care ești implicat. Duminică ți-ar prinde bine plimbări în aer liber, odihnă și dialoguri plăcute cu cei dragi.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Fecioara

Foarte dinamice sunt relațiile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Ferește-te de a sta prea mult în compania lor și de a le povesti prea multe despre tine și intențiile tale. Traversăm o perioadă în care ar fi bine să-ți revizuiești concepțiile și atitudina față de prietenie și implicațiile ei. Duminică, retrage-te în locuri liniștite și încărcate de energie pozitivă.

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Balanta

Weekend-ul poate aduce invitații de a participa la evenimente de anvergură, atât în plan socio-profesional, cât și plan familial împreună cu neamurile. Se recomandă prudență, evitarea discuțiilor contradictorii și a gesturilor nepotrivite. Există riscul de a-ți fi deteriorate, atât imaginea publică cât și poziția în cadrul unui colectiv profesional. Duminică apar prietenii.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Scorpion

Răzgândirile sunt frecvente la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea ar fi bine să nu pui bază pe cele discutate sau parafate acum. Pentru că mentalul este foarte tensionat, te poți relaxa cu ajutorul activităților culturale sau cu dialoguri amicale împreună cu cei dragi. Duminică apar vești despre o călătorie îndepărtată, dar și despre chestiuni profesionale.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Sagetator

Trenează chestiuni financiare și materiale comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii în acest weekend. Planifică atent bugetul de venituri și cheltuilei, însă nu te lăsa sedus de vorbele și gesturile aparent meiroase ale celorlalți. Cheltuiești mulți bani pentru alții în dauna celor necesare ție. Duminică, relaxează-te cu o piesă de teatru, un film sau plimbare în aer liber.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Capricorn

Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan partenerial, de aceea fii prudent și prezent atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Primești susținere din partea membrilor familiei, astfel că ascultă sfaturile și îndrumările lor. Duminică vor interveni cheltuieli și discuții despre bani și bunuri comune.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Varsator

Chiar dacă ai multe treburi de rezolvat, în acest weekend, atât la serviciu, cât și acasă ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să te ocupi, eventul cu ajutor din partea celorlalți, numai de acestea. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, însă pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Duminică se întrezăresc activități parteneriale.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 august 2020. Pesti

Răscolirile sentimentale sunt accentuate la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea fii prudent și evită exagerările. Iubirea și implicațiile ei capătă alte conotații pentru tine, însă procesul acesta de transformare și reorganizare a capitolului amoros este lung, anevoios, dar eliberator. Dumincă sunt posibile neplăceri legate de sănătate. Odihnește-te mult!

(sursa: astrocafe)

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri