Antena Căutare

Horoscopul Zilei: O sumă considerabilă de bani le va intra astăzi în buzunare Balanțelor

Berbecii sunt extrem de creativi astăzi, iar asta le va aduce o mulţime de beneficii. Ar fi bine să nu neglijeze, totuşi, odihna pentru că altfel vor avea de suferit.

Pe Tauri, ziua de astăzi îi duce cu gândul în trecut. Sunt melancolici şi au tendinţa să caute răspunsuri la întrebări ce îi frământă de ceva timp.

Gemenii nu ar trebui să facă promisiuni pe care nu le pot duce la capăt! Sunt foarte sensibili astăzi, iar asta le-ar putea afecta relaţiile cu cei din jur.

Racii vor obţine o sumă de bani importantă, însă ar fi indicat să nu facă investiţii. Ar fi bine să se consulte cu partenerul de viaţă înainte de a lua decizii importante.

Leii fac drumuri importante în această dimineaţă care le vor da peste cap tot programul zilei. Sunt sfătuiți sa își asculte intuiția.

Schimbarea este cuvântul ce va domina ziua Fecioarelor care vor avea succes în tot ceea ce își propun să realizeze. Este o zi potrivită pentru investiții, afaceri şi călătorii în interes personal.

O sumă considerabilă de bani le va intra astăzi în buzunare Balanțelor. Apar însă ceva probleme de sănătate pe care nu ar trebui să le neglijeze.

Scorpionii vor avea parte azi de momente plăcute alături de partenerul de viață. Astăzi este şi ziua în care li se va propune un proiect important.

Dați dovada de mult curaj astăzi, nativi Săgetători! Ar fi bine să țineți cont şi de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Capricornii nu stau foarte bine la capitolul financiar. Indicat ar fi să lupte totuşi pentru ceea ce îşi doresc, pentru că vor veni şi zile mai bune.

Pe Vărsători, ziua de astăzi îi surprinde în compania persoanei iubite. Spre seară vor revedea o rudă mai în vârstă, pe care au cam neglijat-o în ultima vreme.

Peștii ar trebui să acorde mai multă atenție celor apropiați. Sunt predispuși la greșeli şi există riscul să piardă mai mulți bani.

ANM: Vin ploile în toată țara! Nu vă uitați umbrelele acasă!... Un tânăr a fost lovit în mulţime, în Piaţa Victoriei! Primarul general al Capitalei a luat o măsură urgentă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x