Antena Căutare

Hossu: Mitingul de astazi este dovada nemultumirilor si a gradului de mafie la care s-a ajuns

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, in fata miilor de protestatari adunati in fata sediului Guvernului, ca mitingul este dovada nemultumirilor cumulate si a gradului de mafie la care s-a ajuns. "Spune un nu hotarat. Nu acestor guvernanti", a spus Hossu.

El a afirmat ca dupa ce guvernantii nu au vrut sa vorbeasca cu sindicalistii, acum au anuntta "marea realizare": scaderea salariilor si a pensiilor, anularea tichetelor de masa, a ajutorului de somaj si de asistenta sociala.

"Ne-au cerut sa fim solidari cu ei. Sa fie ei solidari cu noi si sa-si dea demisia", a spus Bogdan Hossu, generand fluieraturi ale manifestantilor. in opinia lui Hossu, cea mai buna solutie la criza actuala este demisia Guvernului.

"Daca vor sa ne dea o alat solutie, sa inceapa cu schimbarea actualului Guvern. E cea mai buna solutie!", a sustinut liderul cartel Alfa.

Liderul BNS, Dumitru Costin, a facut apel la declansarea grevei generale, propunere aclamata de toti participantii din Piata Victoriei.

Sursa: www.jurnalul.ro

Sindicatele propun Guvernului impozitarea cu 30% a drepturilor de autor si a PFA-urilor... Doborati de proteste: 15 oameni au lesinat si 3 au fost transportati la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x