Antena Căutare

Hot, impuscat in picior de politisti la Ciorogarla

Un hot a fost surprins de politisti, sambata seara, la un depozit de materiale de constructii din Ciorogarla. Barbatul n-a raspuns la somatii si a incercat sa fuga, dar oamenii legii au facut uz de armamentul din dotare si l-au impuscat intr-un picior.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov a informat ca o persoana a anuntat la 112 ca la un depozit din Ciorogarla este un barbat care fura materiale de constructii.

Echipajul de politie care a mers la fata locului l-a prins pe barbat in timp ce se pregatea sa fure profile metalice si gips-carton. Hotul a fugit in momentul in care a vazut politistii, iar acestia l-au somat sa se opreasca si apoi au tras trei focuri de arma in plan vertical. Intrucat barbatul a continuat sa fuga, politistii au fost nevoiti sa traga spre acesta pentru a-l opri, fiind impuscat intr-un picior.

Barbatul a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Acesta a fost diagnosticat cu plaga impuscata in gamba, starea lui fiind stabila, au declarat surse medicale.

Sanatatea, incotro? Peste 2.800 de medici au plecat din Romania in 2011... Timis: O bataie intre doua familii de rromi s-a soldat cu trei victime printre care si o femeie gravida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x