Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Hotelul de Gheață de la Bâlea, în pericol! Construcția a fost amânată: ”Sperăm să vină iarna!” Ce se întâmplă cu rezervările

Pentru prima dată în ultimii 15 ani, hotelul de gheață de la Bâlea Lac nu va fi construit, după ce temperaturile ridicate fac construirea acestuia să fie imposibilă. Mai mulți turiști și-au făcut rezervare pentru a petrece noaptea dintre ani în hotelul de gheață.

Construcția hotelului de gheață a fost amânată, din cauza temperaturilor ridicate!

"Dragi prieteni, având în vedere condiţiile meteorologice în această perioadă, trebuie să amânăm începerea lucrărilor la Hotelul de Gheaţă până în luna ianuarie! Rezervările făcute pentru perioada 20 decembrie - 20 ianuarie 2020 trebuie reprogramate! Sperăm că anotimpul de iarnă se va instala în următoarele zile pentru a putea începe lucrările. Echipa Hotel of Ice Bâlea Lac", este mesajul celor de la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac.

În fiecare an, o echipă formată din 40 de muncitori din Târgul Mureș construiesc, începând cu sfârșitul lunii noiembrie, hotelul de gheață aflat la peste 2.000 de metri altitudine de la Bâlea Lac. Căldură și faptul că lacul nu este înghețat, loc de unde provine materia primă pentru hotel, fac ca construcția să fie imposibilă.

La Bâlea Lac se așteaptă ca marți și miercuri să se înregistreze cele mai mai temperaturi de până acum, plus 11 grade Celsius. Cea mai călduroasă zi de 17 decembrie a fost în urmă cu 30 de ani, în care s-au înregistrat plus 9,6 grade Celsius.

Recomandari